aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε απαιτήσεις στο ΓΣΠ η ΑΕΛ

Με απαιτήσεις στο ΓΣΠ η ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι πολλά τα κίνητρα που έχει σήμερα η ΑΕΛ στο ΓΣΠ, με αντίπαλο την Ομόνοια. Μετρά πρώτα απ’ όλα δυνάμεις, για την προοπτική της στο πρωτάθλημα, ενώ θέλει να «σπάσει» και την αρνητική παράδοση που έχει με τους πράσινους στη Λευκωσία. Οι περσινοί κυπελλούχοι θα παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ με καλή ψυχολογία, μετά τις δύο νίκες που πέτυχαν επί του Απόλλωνα και της Πάφος FC, όμως δεν φτάνει μόνο η διάθεση για να φθάσουν στο «διπλό».

Ο Ντούσαν Κέρκεζ μετρά σημαντικές απουσίες, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Ζούνιορ, Γκαστανιάγα, Γκοντάλ, Τόρες, Χουράδο, Μεντόγιεβιτς και Αντάμοβιτς. Δεν μπορείς να τις πεις και λίγες, όταν μάλιστα απέναντί τους οι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν ένα δυνατό και απαιτητικό αντίπαλο. Είναι παιχνίδι το οποίο απαραίτητα χρειάζεται πολλή συγκέντρωση, πάθος και τρέξιμο. Η αποστολή θα είναι δύσκολη, όμως είναι ευκαιρία και για τους ποδοσφαιριστές, τώρα που ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας, να δείξουν τις αντοχές τους.

Το κέντρο βάρους της προσπάθειας θα πέσει στην άμυνα και ο πρώτος στόχος της ΑΕΛ είναι να μη δεχθεί γκολ. Εάν καταφέρει να κρατήσει μακριά από την εστία της, τους επιθετικούς της Ομόνοιας, θα είναι ένα σημαντικό βήμα για τον στόχο της, ενώ θα θελήσει να επιτεθεί με υπομονή, έχοντας ως στόχο να βρει δίχτυα. Ο Κέρκεζ κόντρα στην Ομόνοια θα ήθελε να έχει πιο πολλές επιλογές, όμως είναι υποχρεωμένος να βρει τη συνταγή για καλή παρουσία με όσους έχει στη διάθεσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ