aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜατσάρα και νίκη με γαλαζοκίτρινο χρώμα

Ματσάρα και νίκη με γαλαζοκίτρινο χρώμα

Τη νίκη με 4-3 πήρε η ΑΕΛ στο φιλικό κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στο «DaNoi Αμμόχωστος-Επιστροφή».  Σε έναν δυνατό παιχνίδι με πολλά μαρκαρίσματα και δυνατές μονομαχίες η Λεμεσιανή ομάδα ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 3-2 μέσα σε ένα τρίλεπτο γύρισε το παιχνίδι και έφτασε στη νίκη.

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ του Αλνταίρ στο 19′, ενώ η Νέα Σαλαμίνα ισοφάρισε σε 1-1 στο 39’ με τον Μπριζίντο έπειτα από ασίστ του Νταμαού. Δέκα περίπου λεπτά μετά την έναρξη του Β’ ημιχρόνου, ο Λαφράνς διαμόρφωσε το 2-1 για την ΑΕΛ. Η Σαλαμίνα ισοφάρισε εκ νέου στο 70′ με γκολ του Κούσουλου του οποίου η κεφαλιά  κτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια σε σώματα αμυνομένων (2-2).

Στο 78′ η Σαλαμίνα έφερε προσωρινά τα κάτω-πάνω (3-2) με γκολ του Παρκ, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Ντε Λεόνσο με σουτ ισοφάρισε σε 3-3. Τη νίκη για την ΑΕΛ σφράγισε στο 83’ ο Μέσκα με πλάσέ.

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Μιντίκκης, Κούσουλος, Γκράσι, Κορέια, Ρόκε, Λεμέσιος (31’ Μπριζίντο) Νταμαού, Κάκκο, Παπαδόπουλος, Πόλιανετς.

ΑΕΛ: Γεωργίου, Αϊρόσα, Ζούνιορ, Τεσέιρα (46’ Ντε Λεόνσο), Χ. Κυριάκου Χ. (46’ Μίτρεα), Λαφράνς, Γερολέμου (46’ Ρεζέντε), Σίλβα, Μπενίτεθ, Αρρουαμπαρένα, Αλνταΐρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ