aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ματιές» της Πάρμα στον Ράιαν Μαέ!

«Ματιές» της Πάρμα στον Ράιαν Μαέ!

Ο Ράιαν Μαέ γι’ άλλη μία φορά απέδειξε την εκτελεστική του δεινότητα. Στο 60’ της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, για τα ημιτελικά του κυπέλλου αντικατέστησε τον Μπάμπιτς και στο 90’ έκανε (ξανά) τη δουλειά του. Με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον Νεόφυτο Μιχαήλ, μείωσε σε 4-2 και αναπτέρωσε τις ελπίδες της ΑΕΛ ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης Τετάρτης.

O 23χρονος επιθετικός διανύει, μακράν, την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του. Με 13 γκολ αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα για την ΑΕΛ, ενώ πέτυχε άλλα τρία στο θεσμό του κυπέλλου. Μιλώντας, στη βελγική ιστοσελίδα walfoot.be αποκάλυψε ότι ομάδες από Γερμανία, Ιταλία και Αγγλία έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

«Γνωρίζω ότι έχουν δείξει ενδιαφέρον για εμένα ομάδες από Γερμανία, Ιταλία και Αγγλία αλλά προτιμώ να μείνω συγκεντρωμένος στην εκπλήρωση των στόχων της ΑΕΛ, προτού σκεφτώ για το μέλλον μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

H δήλωση του Μαέ επιβεβαιώνει το δημοσίευμα του Goal.com.cy, στις 29 Μαρτίου (δείτε εδώ) για το ενδιαφέρον ιταλικής ομάδας. Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας η ομάδα αυτή είναι η Πάρμα. Το κατά πόσο ο καπνός που υπάρχει θα μετουσιωθεί σε «φωτιά» με επίσημη πρόταση το ερχόμενο Καλοκαίρι θα το δείξει ο χρόνος.

Το ευτύχημα για την ΑΕΛ είναι πως ο Μαέ δεσμεύεται με συμβόλαιο γι’ άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο,  επομένως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κτυπήσουν την πόρτα του Ανδρέα Σοφοκλέους και πολύ περισσότερο να ικανοποιήσουν τις οικονομικές του απαιτήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ