Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜαρτίνς: «Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία»

Μαρτίνς: «Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία»

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα ο προπονητής της ΑΕΛ. Ο Ούγκο Μαρτίνς δήλωσε πως η ομάδα του τα πήγε αρκετά καλά όσον αφορά στο πλάνο, ωστόσο στοίχησε ένα τρίλεπτο όπου οι παίκτες του έχασαν τη συγκέντρωση τους.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Είχαμε το πλάνο μας και ως επί των πλείστων το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό. Είναι δύσκολο να παίζεις με μια ομάδα που τρέχει μεγάλο σερί νικών. Έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Η στρατηγική μας ήταν να παίξουμε στον κενό χώρο. Δυστυχώς σε τρία λεπτά δεχθήκαμε δύο γκολ. Τα παιδιά πάλεψαν. Δυστυχώς έγινε ότι και με τον ΑΠΟΕΛ. Το πλάνο μας ήταν να εκμεταλλευτούμε το κενό χώρο με γρήγορο παιχνίδι, κάτι που το πετύχαμε».

Ποιο ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα: «Όπως και με τον ΑΠΟΕΛ η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα».

Αν άργησε να κάνει τις αλλαγές: «Ετοιμάζαμε τις αλλαγές πριν δεχθούμε το γκολ και δεν θα αλλάζαμε το πλάνο, απλώς θα φρεσκάραμε την επίθεση».

Αν λείπει ο παίκτης ηγέτης, όπως είναι ο Κβίντα: «Χάσαμε τον Κέλερ πριν λίγο καιρό που είναι βασικός παίκτης. Αυτούς τους παίκτες έχω και με αυτούς δουλεύω. Εγώ πρέπει να τους βελτιώσω»

«Τελειώσαμε το ματς με αρκετές ευκαιρίες. Είχαμε ενέργεια. Παλέψαμε μέχρι τέλους. Όσον αφορά στο θέμα με το πάθος για αυτό τον κόσμο αξίζει να παλεύεις με πάθος και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ