aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜάριος Χριστοδούλου: «Πιστεύω πολύ στον Ντούσαν»

Μάριος Χριστοδούλου: «Πιστεύω πολύ στον Ντούσαν»

Πολύ καλό χαρακτήρισε το αποτέλεσμα που εξασφάλισε η ΑΕΛ στον πρώτο αγώνα με την Βλάζνια, μιλώντας στον ACTIVE 107.4 & 102.5 και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ο Μάριος Χριστοδούλου, πρώην αρχηγός της λεμεσιανής ομάδας . Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ το χαρακτήρισε μεγάλο «όπλο» στην προσπάθεια της για πρόκριση στον επόμενο γύρο τον Ντούσαν Κέρκεζ.

Διαβάστε επίσης: Χριστοδούλου: «Ο Κέρκεζ είναι το μεγάλο… όπλο της ΑΕΛ, θα φανεί και φέτος – έχει το γκολ ο Τσέποβιτς»

«Αυτό το διάστημα δεν είναι φυσιολογικό να είσαι σε πολύ κατάσταση και να είναι μια ομάδα απόλυτα έτοιμη. Είναι σημαντικό για την ΑΕΛ που κατάφερε να κερδίσει στον πρώτο αγώνα. Να μην ξεχνάμε όλοι πως το παιχνίδι στο Τσίρειο ήταν η πρώτη επίσημη αναμέτρηση της σεζόν. Η νίκη αυτή και γενικότερα η εμφάνιση, προσθέτει αυτοπεποίθηση στην ομάδα και στον προπονητή. Η ομάδα μας κατάφερε να δείξει καλή προσαρμογή στις συνθήκες και στις ανάγκες του αγώνα. Με άφησε ικανοποιημένο, η συνολική παρουσία της ΑΕΛ», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Συνεχίζοντας την αναφορά του στην αναμέτρηση του Τσιρείου με αντίπαλο την Βλάζνια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ απάντησε: «Eίναι γεγονός πως για περίπου 25 λεπτά η ΑΕΛ είχε πρόβλημα, μετά από εκείνο το χρονικό διάστημα ανέβασε την απόδοση της και θα έλεγα πως το 1-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση αδικεί την ΑΕΛ. Αν το σκορ ήταν 2-0 η ακόμα και 3-0 δεν θα ήταν άδικο».

Η ΑΕΛ εξασφάλισε ένα ισχνό προβάδισμα, όπως παραδέχτηκε και ο Μάριος Χριστοδούλου, αλλά έστω και αυτό το προβάδισμα μπορεί να φανεί αρκετό: «Το 1-0 σίγουρα κάνει τον επαναληπτικό δύσκολο, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως αν η ΑΕΛ παρουσιαστεί καλή, όπως στον αγώνα του Τσιρείου και ίσως και καλύτερη, τότε δε νομίζω πως θα έχει να αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Είναι καλύτερη σαν ομάδα η ΑΕΛ και με την δέουσα προσοχή νομίζω πως μπορεί να περάσει το εμπόδιο των Αλβανών, παρά το γεγονός πως θα έχει αρκετό κόσμο στο γήπεδο από όσα τουλάχιστον λένε οι ίδιοι. Η ΑΕΛ στον επαναληπτικό θα πρέπει να παίξει με μεγαλύτερη ταχύτητα στο παιχνίδι της. Είναι πολύ νωρίς όμως για να βγάλουμε συμπεράσματα για τον τρόπο παιχνιδιού μιας ομάδας. Πιστεύω πολύ στον Ντούσαν και αυτό θα φανεί και στον επαναληπτικό γιατί θαπαρατάξει την ομάδα όπως πρέπει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ