aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜαλέκκος: «Ολόσωστη η βαθμολογία, ρόλο ρυθμιστή η Ανόρθωση»

Μαλέκκος: «Ολόσωστη η βαθμολογία, ρόλο ρυθμιστή η Ανόρθωση»

Ευχαριστημένος με όσα είδε από την Εθνική Κύπρου στον αγώνα της πρεμιέρας της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου δήλωσε ο Κώστας Μαλέκκος. Ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM τόνισε ότι χρειάζεται σωστή διαχείριση, ενώ για τη μάχη του πρωταθλήματος χαρακτήρισε τη βαθμολογία ολόσωστη και υπογράμμισε ότι η Ομόνοια παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την πρεμιέρα της Εθνικής Κύπρου στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Ήταν θετικό το ξεκίνημα και ενθαρρυντικό. Υπάρχει υλικό και το πιστεύω. Πρέπει, όμως, να το διαχειριστούμε σωστά. Είδαμε μια ομάδα που ήξερε τι κάνει και να έχει πλάνο. Πρέπει να γνωρίζουμε ποια χώρα είμαστε και ποια εμβέλεια έχουμε. Πρέπει να κυνηγήσουμε τις στατικές φάσεις και όχι να βγαίνουμε οκτώ άτομα επίθεση, δεν γίνεται αυτό. Στο επόμενο παιχνίδι (σ.σ. με την Κροατία) θα χρειαστεί και διαχείριση. Είναι παιχνίδια σε διάστημα μερικών ημερών. Θέλω όμως να δω τον Πιέρο, τον Λαΐφη, τον Παπουλή να παίρνουν την ομάδα στις πλάτες τους».

Για το γεγονός πως δεν είναι Κύπριος προπονητής στην Εθνική: «Δεν έχω πρόβλημα με τον κ. Κωστένογλου και θα τον στηρίξω γιατί θέλουμε να πετύχει, όμως θεωρώ πως έπρεπε να είναι Κύπριος προπονητής».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος, είπε: «Είναι ανταγωνιστικό και είναι το καλύτερο των τελευταίων χρόνων. Η Ανόρθωση θα παίξει ρόλο ρυθμιστή. Από εκεί και πέρα όπως είναι η βαθμολογία αυτή τη στιγμή θεωρώ είναι ολόσωστη. Η Ομόνοια είναι πρώτη και έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Πίσω της ΑΕΛ και Απόλλωνας που επίσης είναι καλές ομάδες».

Για το ντέρμπι Απόλλων – Ομόνοια: «Αν κερδίσει η Ομόνοια και πάει στο +7 θα είναι πολύ καθοριστικό, το ίδιο όμως και το αντίθετο».

Για το κύπελλο: «Δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Όλες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητες τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ