aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜαλέκκος: «Αν εγώ είμαι προδότης, αυτοί που με έδιωξαν πως λέγονται;»

Μαλέκκος: «Αν εγώ είμαι προδότης, αυτοί που με έδιωξαν πως λέγονται;»

Απαντήσεις μέσω Facebook δίνει ο Κώστας Μαλέκκος, σχετικά με τον σάλο που δημιουργήθηκε και τη συμμετοχή του σε αγώνα παλαιμάχων με τη φανέλα της Ομόνοιας. Εξηγεί για πιο λόγο συμμετείχε στον αγώνα και ρίχνει την ευθύνη σε διοικήσεις του παρελθόντος για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την Ομόνοια

Αναλυτικά:

«Μετά τις διαδοχικές ανακοινώσεις που αφορούν το πρόσωπο μου κρίνω αναγκαίο να εκφράσω και τη δική μου θέση, ως εξής. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τις σελίδες ή τις θέσεις των οπαδών της Ομόνοιας, γιατί αυτοί δεν φέρουν καμία ευθύνη. Διευκρινίζω, ότι έχω καλεστεί να αγωνιστώ να συμμετάσχω σε ένα αγώνα παλαιμάχων υπό την αιγίδα του δημάρχου Λευκωσίας και μάλιστα πέτυχα και ένα υπέροχο γκολ.

Έχω πληγωθεί και έχω πληγώσει με την αποχώρηση μου από την Ομόνοια. Αν εμένα με χαρακτηρίζουν “προδότη” αυτοί που δημιουργούν “προδότες” και σπρώχνουν τα παιδιά τους να φύγουν πως λέγονται; Για τον χαρακτηρισμό του “προδότη” που μου αποδόθηκε από την επίσημη Ομόνοια, την απάντηση να ψάξουν να την βρουν από τις διοικήσεις των ομάδων που έχω δουλέψει.

Αν θέλουν στην επίσημη Ομόνοια, να ψάξουν να βρουν “προδότες” μπορούν να τους βρουν στις εκάστοτε διοικήσεις τους τα τελευταία 17 χρόνια και η πορεία τους αυτά τα χρόνια είναι η απάντηση. Ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και τώρα επαγγελματίας προπονητής.

Τέλος, εύχομαι στην Ομόνοια να μπει σε επαγγελματικά μονοπάτια και τα επόμενα χρόνια να είναι η Ομόνοια που θέλει ο κόσμος της».

Διαβάστε επίσης…

Θύρα 9: «Για μερικούς μόνο ντροπή»

Θύρα 9 για Μαλέκκο: «Την επόμενη φορά, δεν θα σας σεβαστούμε»

Ομόνοια προς Μαλέκο: «Πρόσβαλες τον κόσμο, για σένα δεν υπάρχει γυρισμός»

Ιδού ο Μαλέκκος με το τριφύλλι! (pics)

Μαλέκκος: Φόρεσε το τριφύλλι 17 χρόνια μετά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ