aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜακρής: «Είχα πολλά να δώσω στον ΑΠΟΕΛ, αλλά…»

Μακρής: «Είχα πολλά να δώσω στον ΑΠΟΕΛ, αλλά…»

Θετικό χαρακτήρισε για την ΑΕΛ το ισόπαλο 0-0 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ ο Ανδρέας Μακρής. Ο Κύπριος επιθετικός, μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης μετά το τέλος της αναμέτρησης, δεν έκρυψε την πικρία του για το γεγονός ότι δεν του δόθηκαν ευκαιρίες στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας πέρσι και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά για να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της ΑΕΛ και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για τους ουδέτερους. Η κάθε ομάδα ήθελε τη νίκη για τους δικούς της λόγους. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι από πλευράς ποιότητας. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, όμως από το να χάσεις είναι καλύτερη η ισοπαλία. Είναι μία ισοπαλία απέναντι στην πρωταθλήτρια Κύπρου. Το παίρνουμε σαν θετικό, κρατήσαμε το μηδέν πίσω και βλέπουμε τη συνέχεια.

Για το γεγονός ότι αντιμετώπισε τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι κάτι που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές το βιώνουν σε κάποια φάση. Είναι μέρος της ζωής των ποδοσφαιριστών, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα όπως έρχονται στη ζωή. Ο καθένας ξέρει πώς να διαχειριστή την πίεση και πιστεύω ότι το έκανα πολύ καλά στο γήπεδο και είμαι ικανοποιημένος».

Για το χειροκρότημα από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ: «Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κάνεις. Και οι οπαδοί της ΑΕΛ με χειροκρότησαν και με έκαναν να νιώσω ωραία. Τώρα είμαι ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου».

Φέτος έχεις περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Οι στόχοι σου; «Ο στόχος μου είναι να μονιμοποιηθώ στην ενδεκάδα και θα κάνω ότι μπορώ για να τα καταφέρω, αλλά και προσωπικά ότι αξίζω τις ευκαιρίες που παίρνω. Και ότι πέρσι είχα να δώσω πάρα πολλά στην ομάδα που ήμουνα, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Τώρα είναι στο χέρι μου να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα που αγωνίζομαι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ