aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜαέ: «Δεν το έχω ξανακάνει, με βοηθά ότι...»

Μαέ: «Δεν το έχω ξανακάνει, με βοηθά ότι…»

Αναφερόμενος στην πολύ καλή σεζόν που κάνει ο πρωταγωνιστής του αγώνα της ΑΕΛ κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, τόνισε ότι η ομάδα και τα αποτελέσματα της τον βοηθούν. Σχολίασε παράλληλα και το γεγονός πως σκόρερ δύο γκολ ερχόμενος από τον πάγκο, πράγμα που δεν έχει ξανακάνει.

‘Οσα δήλωσε ο Ράιαν Μαέ:

Αρχικά είπε: «Ο στόχος ήταν να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Σκοράραμε δυο γκολ και είναι καλό, αλλά δεν έχει τελειώσει η πρόκριση. Συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα».

Για τα δύο γκολ του από τον πάγκο: «Δεν το έχω ξανακάνει. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα. Ήταν σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν και να σκοράρουμε, για να πάμε με αυτοπεποίθηση στον επαναληπτικό».

Για την πολύ καλή σεζόν που κάνει: «Νιώθω καλά. Είναι πιο εύκολο όταν μια ομάδα παίζει καλά και παίρνει αποτελέσματα. Με βοήθησε πολύ η ομάδα να έχω αυτούς τους αριθμούς».

Για τα τέσσερα γκολ στα τελευταία δυο ματς και αν θα σκοράρει και την Δευτέρα: «Ποτέ δεν ξέρουμε, εγώ θέλω να κερδίσουμε αυτό είναι το πιο σημαντικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ