aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜάχες, λιοντάρια και απαντήσεις για... ενίσχυση (pic)

Μάχες, λιοντάρια και απαντήσεις για… ενίσχυση (pic)

Μήνυμα από την επίσημη ΑΕΛ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μέσω του οποίου τονίζεται μεταξύ άλλων ότι η ομάδα θα παίζει πάντα για την ιστορία της, την περηφάνια της. Μάλιστα, το μήνυμα «συνοδεύει» μία φωτογραφία λιονταριών.

Αναλυτικά: «Αυτή η ομάδα παίζει και θα παίζει πάντα για την ιστορία της, την περηφάνια της και πάνω απ’ όλα γι όλους εσάς φίλοι ΑΕΛίστες, είτε είστε στο γήπεδο, είτε σας υποχρεώνουν να είστε απών! Αγκαλιάστε την με όλη σας τη δύναμη! Δώστε -μαζί της- μάχες μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και τότε θα δούμε τι πετύχαμε! Μια ζωή ΑΕΛ! Ενωμένοι ως το τέλος!».

Επίσης, η επίσημη ΑΕΛ απάντησε στα σχόλια κάποιων οπαδών που ζητάνε ενίσχυση. Σε σχόλιο «ενισχύστε αυτή την ομάδα και εν κρίμα. Με 2 ποιοτικούς παίκτες που την μέση και μπροστά θα ήμασταν πρώτοι απάντησε: «Θα γίνει ό,τι πρέπει. Όλοι ασπίδα στην ομάδα!». Σε σχόλιο που λέει «ενίσχυση αύριο ξυπνάτε και είναι κρίμα» απάντησε «δεν κοιμάται κανένας φίλε. Στηρίξτε την ομάδα και θα γίνει ότι πρέπει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ