aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Λύνονται» τα χέρια του Πάμπου

«Λύνονται» τα χέρια του Πάμπου

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, όλο και περισσότερο ξεκαθαρίζει το σκηνικό σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΛ.

Μάλιστα, η προχθεσινή εμφάνιση απέναντι στον Εθνικό που έφερε και την πρώτη ήττα της ομάδας της Λεμεσού στη φάση των πλέι οφ, «διευκολύνει» σε μεγάλο βαθμό τον Πάμπο Χριστοδούλου ως προς το… ξεσκαρτάρισμα του έμψυχου δυναμικού.

Σε κάποιους αγώνες που η μπάλα «έκαιγε», η αλήθεια είναι πως αρκετοί παίκτες δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Κάτι που δεν είναι ανεκτό ούτε από τον κόσμο της ΑΕΛ, καθώς θέλει να βλέπει την ομάδα του να αντιστέκεται σε κάθε δυσκολία.

Ασφαλώς, μπορεί να ισχυριστεί κάποιος πως κέρδισαν άλλους αγώνες. Αλλά σε δύο παιχνίδια στα οποία ο αντίπαλός τους ήθελε πάση θυσία τη νίκη, με την Ομόνοια στην τελευταία στροφή της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος και προχθές με τον Εθνικό, «βούλιαξαν» στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δείχνει ώς ένα μεγάλο βαθμό τις δυνατότητές τους και τι μπορεί να περιμένει κάποιος με τους ίδιους ποδοσφαιριστές στη νέα σεζόν.

Απομένουν τέσσερα παιχνίδια και στόχος της ΑΕΛ είναι βεβαίως να μην χαθεί τουλάχιστον η πρωτιά στον β’ όμιλο. Ο Χριστοδούλου πέρασε από κόσκινο όλους τους παίκτες του και γνωρίζει σε ποιους θα στηριχθεί στη νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως οι παραγωγικοί παίκτες της ΑΕΛ, αυτοί που μπορούν να την ανεβάσουν σε πρωταγωνιστικό επίπεδο, μετρούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού! Από εκεί και πέρα ποιους θα κρατήσει ο Χριστοδούλου, είναι αποκλειστικά δικό του θέμα.

Ο Κύπριος τεχνικός, το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν στην Πορτογαλία, όπου παρακολούθησε τρεις αγώνες. Συγκεκριμένα, τα ματς Αρούκα – Ρίο Άβες (0-0), Τσάβες – Γκιλ Βισέντε (4-0) και Πεναφιέλ – Σάντα Κλάρα (2-1). Στο πρώτο παιχνίδι, το βλέμμα του ήταν στραμμένο στον 28χρονο μέσο Βραζιλιάνο Αντίλσον Φίλιο, ο οποίος αγωνίζεται στην Αρούκα.

O Χριστοδουλου, πάντως, είχε την ευκαιρία να τα πει και με αρκετούς παίκτες που μπορεί να βρεθούν στην ομάδα του και με τη σημερινή επιστροφή του στην Κύπρο θα ενημερώσει τη διοίκηση για όλα όσα είδε και τις κινήσεις που έχει στο μυαλό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ