aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥLimassol Arena: Νέες οπτικοακουστικές πανοραμικές ζωγραφιές με drone! (vid)

Limassol Arena: Νέες οπτικοακουστικές πανοραμικές ζωγραφιές με drone! (vid)

TOY ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Άρχισε να παίρνει μορφή το νέο γήπεδο στη Λεμεσό, στην περιοχή του Συνοικισμού Κολοσσίου και οι εργασίες συνεχίζονται εντατικά για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος που δημιουργήθηκε με τα μπάζα που βρέθηκαν στο υπέδαφος κι αργότερα με την αναστολή τους, λόγω κορωνοϊού.

Το όνειρο άρχισε να παίρνει «σάρκα και οστά» όπως ανέφερε σε σημερινές (16/7) του δηλώσεις και ο πρόεδρος του ΚΟΑ κατά την επιθεώρηση του έργου και τη σύσκεψή που πραγματοποιήθηκε με τους ιθύνοντες των τριών ομάδων ΑΕΛ. Απόλλωνα και Άρη.

Το κανάλι στο YouΤube «Life With Drones», κατέγραψε νέα πανοραμικά πλάνα με Drone (Κωνσταντίνος Βασιλειάδης ο χειριστής) και πιο κάτω θα δείτε το έκτο βίντεο του νεαρού, ο οποίος σε δυόμισι λεπτά και κάτι, παρουσιάζει την εξαιρετική του δουλειά με οπτικοακουστικό υλικό και μουσική υπόκρουση.

Βλέποντας και τα βίντεο, θα αντιληφθείτε πως ήταν πριν ο χώρος και πως είναι σήμερα, ενώ κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε να δείτε και φωτογραφίες τις οποίες η ιστοσελίδα μας δημοσίευσε πρώτη πολύ πριν αρχίσουν τα έργα!

Υπενθυμίζουμε ότι το έργο κατακυρώθηκε από τον ΚΟΑ στην Κοινοπραξία Cyfield-Neophytou J.V., θα κοστίσει περίπου 32.000.000 ευρώ και το γήπεδο θα είναι χωρητικότητας 13.000 θέσεων. Θα ανεγερθεί μεταξύ των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού-Τάσου Ισαάκ και του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου (στα δεξιά του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς Πάφο). Για όσους γνωρίζουν καλύτερα την περιοχή, πρόκειται για το σημείο ανάμεσα στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα και του Λυκείου Αποστόλου Λουκά.

Διαβάστε επίσης: 

Δείτε τα προηγούμενα βίντεο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ