aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΛένε πως «τα καλύτερα έπονται»

Λένε πως «τα καλύτερα έπονται»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όσο οι αγωνιστικές περνούν, υπάρχει η αισιοδοξία στην ΑΕΛ πως θα παρουσιάζει καλύτερη αγωνιστική εικόνα στο γήπεδο. «Τα καλύτερα έπονται», λένε στην ομάδα της Λεμεσού.

Επιπροσθέτως, θα βρίσκονται λογικά σε καλύτερη κατάσταση και οι Γεωργιάδης, Αρουαμπαρένα, Σαρκί, παίκτες μπορούν να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα. Ο τελευταίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και έπεισε πως μετρά πλέον αντίστροφα για να αυξήσει τον χρόνο συμμετοχής του.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει την ευκαιρία, αν το θελήσει, να προχωρήσει σε φρεσκάρισμα της επιθετικής του γραμμής. Με τη βοήθεια των συνεργατών του, γνωρίζει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές που δεν έλαβαν μέρος στο κανονικό μέρος της προετοιμασίας. Ο γυμναστής Σωτήρης Χαραλάμπους φαίνεται πως έκανε πολύ καλή δουλειά για να έχουν όλοι καλή φυσική κατάσταση.

Η πορεία στον χρόνο και μετά τις πρώτες αγωνιστικές έχει δείξει πως δεν είναι μόνο οι υψηλοί προϋπολογισμοί που δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ισχυρό σύνολο. Σαφώς και το χρήμα κινεί τα πάντα, όμως πολλές φορές δεν φτάνεις στο αποτέλεσμα επειδή οι απολαβές (και μόνο) των παικτών είναι υψηλές.

Με τον Χριστοδούλου έχουν δημιουργηθεί υγιείς συνθήκες για να καταστεί η ΑΕΛ ξανά πρωταγωνίστρια. Και η παρουσία του Κύπριου προπονητή είναι μεγάλο κεφάλαιο καθώς η νέα ομάδα «χτίστηκε» με βάση τη δική του φιλοσοφία και με «νόμους» απλούς, αλλά σημαντικούς για να υλοποιήσει τους φετινούς στόχους η ομάδα.

Είναι θετικό πως με τους ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει, η ΑΕΛ έχει βρει μια αγωνιστική ταυτότητα, έχει συνοχή και ομοιογένεια το παιχνίδι της. Βέβαια κανένας δεν επαναπαύεται, πόσω μάλλον ο Χριστοδούλου, ο οποίος επιθυμεί να βελτιώσει ορισμένους τομείς. Οι παίκτες έχουν πάρει το μήνυμα πως όλοι όσοι δουλεύουν σκληρά, έχουν θέση στην ομάδα. Ο Κύπριος προπονητής ήταν και είναι πάντα δίκαιος με τους ποδοσφαιριστές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ