aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΛένε για ΑΠΟΕΛ, συμφώνησε με Ανόρθωση, «κρέμασε» Πάμπο για €40.000

Λένε για ΑΠΟΕΛ, συμφώνησε με Ανόρθωση, «κρέμασε» Πάμπο για €40.000

Τ’ όνομα του Αντρέ Σάντος, για τον οποίο η πορτογαλική «Record» έγραψε ότι βρίσκεται στο «ραντάρ» του ΑΠΟΕΛ, δεν είναι άγνωστο στις κυπριακές ομάδες.

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ: Γράφουν για πρόταση του ΑΠΟΕΛ στον Αντρέ Σάντος

Ο Πορτογάλος μέσος (παίζει και ως εξάρι και ως οκτάρι) που αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε από ένα εξάμηνο σε Αρούκα και Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα, το περασμένο καλοκαίρι είχε απασχολήσει το ρεπορτάζ των πλείστων μεγάλων ομάδων του νησιού.

Αρχικά γράφτηκε για την ΑΕΛ του Μπρούνο Μπαλταζάρ, όμως οι απολαβές του κρίθηκαν υψηλές από τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού.

Ακολούθως ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Ανόρθωση, όμως η «Κυρία» στράφηκε στη λύση του Γκάντσεφ, καθώς ο Αντρέ Σάντος δεν βρήκε τρόπο να πάρει την ελευθέρας του από την Αρούκα και στη συνέχεια είχε επαφές με την Ομόνοια, αλλά σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ημερών η μετεγγραφή δεν έκλεισε αφού τις δύο πλευρές χώριζε οικονομική διαφορά 40 χιλιάδων ευρώ.

Η περίπτωση του ναι μεν προτάθηκε στον ΑΠΟΕΛ, όμως οι γαλαζοκίτρινοι δεν κατέθεσαν πρόταση απόκτησής του.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ