aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΛεχ Πόζναν για Χρίστο Γουίλερ!

Λεχ Πόζναν για Χρίστο Γουίλερ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο αριστερός μπακ της ΑΕΛ, Χρίστος Γουίλερ, έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του μετά τις εμφανίσεις του στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής για τρίτη σερί αγωνιστική περίοδο καταγράφει φουλ συμμετοχές στην ομάδα της Λεμεσού και ιδιαίτερα φέτος, παρουσιάζεται πολύ πιο ώριμος ποδοσφαιρικά. Οι εμφανίσεις του, πάντως, μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει.

Εκτός από το φιλολογικό περισσότερο ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ (δημοσιεύματα τον έφεραν μάλιστα πως θα μετακομίσει στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» και ο Ανδρέας Μακρής θα μετεγγραφεί στην ΑΕΛ), σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η Λεχ Πόζναν σκιαγραφεί στενά την εξέλιξή του.

Άτομο από το τεχνικό τιμ του πολωνικού συλλόγου, βρέθηκε δύο φορές προσφάτως στην Κύπρο ώστε να παρακολουθήσει διά ζώσης τον Χρίστο Γουίλερ. Η πρώτη στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αχνας και η δεύτερη με την ΑΕΚ. Κάτι που προφανώς δεικνύει πάρα πολλά.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή,. η Λεχ Πόζναν δεν σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτησή του την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, η οποία όπου να΄ναι άλλωστε εκπνέει. Το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανόν να επιχειρήσει για να εντάξει τον 22χρονο στο ρόστερ. Το τρέχον συμβόλαιο του παίκτη με την ΑΕΛ ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2022.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ