aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΛαφράνς στο «Goal»: Τι ανέφερε για το μέλλον του…

Λαφράνς στο «Goal»: Τι ανέφερε για το μέλλον του…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο πέρα από τον τελικό Κυπέλλου. Έχουν ως στόχο να παρουσιαστούν προετοιμασμένοι για να ολοκληρώσουν την σεζόν με επιτυχία, πέρα από το γεγονός ότι εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στην επόμενη διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γαλαζοκίτρινοι θα ασχοληθούν με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν μετά τον τελικό. Ανοικτά «κεφάλαια» είναι αυτά των Βοζίνια, Ζούνιορ και Λαφράνς.

Ο τελευταίος, που δεν υπέγραψε ακόμη νέο συμβόλαιο παρόλο που δέχθηκε πρόταση από την ΑΕΛ και όλα είναι πιθανά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον, σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο «Goal» ανέφερε πως, δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ή αν θα συνεχίσει στην ΑΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Μόνο αβάσιμες δεν είναι οι πληροφορίες για Λαφράνς

Συμμερίζεται την αγωνία των οπαδών της ΑΕΛ, τονίζοντας πως όσο είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας θα βάζει και τα δύο του πόδια… στη φωτιά και θα δίνει τον καλύτερο του εαυτό. «Είμαι κι εγώ φίλαθλος και θα θύμωνα αν άκουγα πως θα φύγει κάποιος ποδοσφαιριστής της ομάδας μου. Θα πρέπει να με καταλάβουν κι εμένα. Θα δούμε τον τελικό και μετά θα αποφασίσω. Να είναι όμως σίγουροι πως, θα τα δώσω όλα και θα βάζω και τα δύο μου πόδια… στη φωτιά», ανέφερε αρχικά, σημειώνοντας πως στον τελικό δεν υπάρχει φαβορί.

«Είναι παιχνίδι φίφτι – φίφτι» ανέφερε, προσθέτοντας: «Τελευταία είμαστε σε καλή κατάσταση και ο στόχος είναι να πάμε και να το κερδίσουμε. Η προσοχή μας είναι εκεί. Κάναμε καλά παιχνίδια με τον Απόλλωνα και πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι και με μεγάλο κίνητρο».

Διαβάστε επίσης: Άλλαξε το κλίμα για τον Λαφράνς

Για την πορεία της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, τόνισε: «Θα μπορούσαμε για κάτι παραπάνω, όμως είχαμε και ατυχίες, όπως με τους τραυματισμούς των Τόρες και Μπενίτεθ. Κάναμε και λάθη που μας στοίχισαν, όμως μας αφήνει ικανοποιημένους που εξασφαλίσαμε την συμμετοχή μας στην Ευρώπη. Αν κατακτήσουμε και το κύπελλο θα είναι καλύτερα».

Και κατέληξε ο δυναμικός αμυντικός από την Αϊτή: «Ήταν ένα δυνατό πρωτάθλημα, με αρκετή ποιότητα και καλούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύω πως έχει γίνει αρκετά καλή πρόοδος στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και έχουν βοηθήσει σε αυτό οι Ισπανοί και Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές, γενικά οι ξένοι. Υπάρχουν και ομάδες με καλούς Κύπριους ποδοσφαιριστές. Είναι ένα πρόβλημα όμως η αποχή του κόσμου και κάτι πρέπει να γίνει. Ποδόσφαιρο με άδεια γήπεδα δεν γίνεται».

Διαβάστε επίσης: Κέρκεζ για Λαφράνς: «Αν πάει σε άλλη κυπριακή ομάδα, μπράβο του»

Ικανοποιημένος στην Κύπρο: «Μας έχει βοηθήσει ο Κέρκεζ»

Ο Κέβιν Λαφράνς επικοινωνεί με την οικογένειά του που διαμένει στο Παρίσι, τονίζοντας πως περνά ωραία στην Κύπρο. «Είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα ζωής και δεν έχω πρόβλημα να μείνω και άλλα χρόνια εδώ. Θέλω να παίξω κάποια ακόμη χρόνια ποδόσφαιρο, αλλά μετά δεν σκέφτομαι κάτι που να έχει σχέση με την προπονητική. Μπορεί όμως να το σκεφτώ για μάνατζερ».

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο Κέβιν Λαφράνς, η φημολογούμενη μετεγγραφή του…

Για τους επιθετικούς που τον δυσκόλεψαν ανέφερε τα ονόματα των Τρισκόφσκι και Ραμίρες, ενώ χαρακτήρισε μεγάλα ταλέντα τους Τάαμαρι και Ζντραφκόφσκι.

Σε ερώτηση για τον Ντούσαν Κέρκεζ, ο Λαφράνς ανέφερε: «Τώρα ξεκινά την καριέρα του, είναι εργατικός, μελετά και σίγουρα ανεβαίνει. Είναι μεγάλο κεφάλαιο και μας έχει βοηθήσει πολύ».

Για τη θέση που θέλει να αγωνίζεται και αν τον εξιτάρει το γκολ, είπε: «Είναι δουλειά του προπονητή να μου πει σε ποια θέση θα αγωνίζομαι. Είμαι αμυντικός αλλά ποιος δεν θέλει να σημειώνει και γκολ. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία το κυνηγώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ