aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΛαμπρότητα, στόχοι, διάκριση!

Λαμπρότητα, στόχοι, διάκριση!

Επιτυχημένο ήταν το πρώτο Gala Dinner που διοργάνωσε η daNoi ΑΕΛ φούτσαλ την περασμένη Πέμπτη (02/02) στους Χαρουπόμυλους Λανίτη. Σε μια λαμπερή εκδήλωση και σε μια κατάμεστη αίθουσα, η οικογένεια της daNoi ΑΕΛ, έδειξε ότι είναι έτοιμη σε όλους τους τομείς για μια ιστορική χρονιά.

Στην κεντρική του ομιλία, ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Σταύρου, αφού έκανε μια αναδρομή στην πορεία της ομάδας έθεσε τους στόχους. Ένα όραμα που δεν αφορά μόνο στις εγχώριες διακρίσεις, αλλά και στην ευρωπαϊκή διάκριση.

Εκ μέρους της πολιτείας, το μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ Μιχάλης Καυκαλιάς διαμήνυσε ότι ο ΚΟΑ θα βρίσκεται στο πλευρό της ΑΕΛ καθώς και του φούτσαλ γενικότερα, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο έργο, αλλά και στο ήθος της Λεμεσιανής ομάδας.

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ & Στρατηγικής Πέτρος Γούλας, ο οποίος παρουσίασε τους τρεις άξονες στους οποίους είναι βασισμένη η στρατηγική μάρκετινγκ της ομάδας:

-Προσέλκυση & Διαχείριση Χορηγών.

-Αναγνώριση του αθλήματος.

-Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Τέλος, ο Γιώργος Τσόκκος (Διευθύνων Σύμβουλος της Tsokkos Hotels & Resorts) μίλησε για το όραμα του σχετικά με το φούτσαλ, αλλά και με την ΑΕΛ. Η βραδιά, είχε πλούσιο πρόγραμμα, με ζωντανή μουσική, DJ, δώρα, δημοπρασίες, αλλά και πολλή μαγεία από την γνωστή οικογένεια ταχυδακτυλουργών Λιοτατή.

Δείτε εδώ φωτορεπορτάζ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ