aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚύπελλο: Πλέον δεν στέκουν παράπονα τύπου Μπεργκ

Κύπελλο: Πλέον δεν στέκουν παράπονα τύπου Μπεργκ

Η ποδοσφαιρική σεζόν βρίσκεται στην τελική ευθεία, αφού απέμειναν έξι και δέκα αγωνιστικές πρωταθλήματος αντιστοίχως σε α’ και β’ γκρουπ, καθώς και τρία παιχνίδια κυπέλλου. Περισσότερη επιβάρυνση πλέον θα επιφορτιστούν οι ομάδες με υποχρεώσεις και στους δύο θεσμούς. Το Goal.com.cy σας παρουσιάζει το πρόγραμμά τους από την επανέναρξη των εγχώριων διοργανώσεων έως και τους επαναληπτικούς της ρεβάνς.

Θυμίζουμε πως τα ζευγάρια είναι Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακός-ΑΕΛ.

Πλέον δεν δικαιολογούνται παράπονα για ομάδες με περισσότερη επιφόρτιση μεσούσης της εβδομάδας, όπως συνέβη στην προηγούμενη φάση με τις δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ. Πλέον, οι τέσσερις επίδοξοι κυπελλούχοι θα έχουν σχεδόν το ίδιο πρόγραμμα.

Μοναδική διαφορά που εντοπίζεται είναι ότι πριν από τους επαναληπτικούς, η Ανόρθωση θα αγωνιστεί Σάββατο 17 Απριλίου (με την Ομόνοια) και ο ΑΠΟΕΛ Κυριακή 18 Απριλίου με τον Ερμή. Είναι ζήτημα ενός 24ώρου, όμως, που δεν κάνει σημαντική διαφορά.

Φυσικά, πιο στριμωγμένη από τους τέσσερις θα είναι η ΑΕΛ, καθώς είναι η μοναδική που το παίζει σε δύο ταμπλό. Επομένως, οι άλλοι τρεις θα έχουν την ευχέρεια να κάνουν αλλαγές για να ξεκουράσουν ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα, εφόσον κριθεί σκόπιμο από τον προπονητή τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τεσσάρων και στις δύο διοργανώσεις:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
5η Αγωνιστική
Δευτέρα 5 Απριλίου 2021
ΑΕΚ-Ανόρθωση
ΑΕΛ-Ολυμπιακός
Κυριακή 4 Απριλίου 2021
Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ

6η Αγωνιστική
Σάββατο 10 Απριλίου 2021
Απόλλων-Ανόρθωση
Κυριακή 11 Απριλίου 2021
ΑΕΚ-ΑΕΛ
Ομόνοια-Ολυμπιακός
Σάββατο 10 Απριλίου 2021
ΑΠΟΕΛ-Παραλίμνι

ΚΥΠΕΛΛΟ
Πρώτοι αγώνες
Τετάρτη 14 Απριλίου
Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ
Ολυμπιακός-ΑΕΛ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
7η Αγωνιστική
Σάββατο 17 Απριλίου 2021
Ανόρθωση-Ομόνοια
Κυριακή 18 Απριλίου 2021
ΑΕΛ-Απόλλων
Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Ερμής-ΑΠΟΕΛ

ΚΥΠΕΛΛΟ
Επαναληπτικοί
Τετάρτη 21 Απριλίου
ΑΕΛ-Ολυμπιακός
ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ