aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚύπελλο: Δημιουργείται πρόβλημα για τις Λεμεσιανές ομάδες και την ΑΕΚ

Κύπελλο: Δημιουργείται πρόβλημα για τις Λεμεσιανές ομάδες και την ΑΕΚ

Η κλήρωση του Κυπέλλου CocaCola βρήκε τρεις ομάδες της Λεμεσού να δίνουν τα πρώτα τους ματς εντός έδρας για τη φάση των «16», κάτι που αναπόφευκτα θα επηρεάσει και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΑΕΛ, Απόλλωνας και Άρης που χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο, το Τσίρειο, δίνουν εντός έδρας το πρώτο τους παιχνίδι κόντρα σε ΘΟΪ Λακατάμιας, Ομόνοια και Πάφος FC αντίστοιχα, και όπως γίνεται αντιληπτό θα χρειαστεί περισσότερο διάστημα για ολοκληρωθεί η β’ φάση του θεσμού, καθώς θα πρέπει να αγωνιστούν διαφορετικές ημέρες και να βρεθούν και οι κατάλληλες ημερομηνίες.

Διαβάστε επίσης: Κύπελλο: Τα οκτώ ζευγάρια της β’ φάσης με δύο δυνατά ματς

Όπως αναφέρθηκε στην κλήρωση δεν πρόκειται να επηρεαστεί το πρωτάθλημα για τους αγώνες του κυπέλλου, ενώ για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται πόσο τραγική είναι η κατάσταση στη Λεμεσό με το γηπεδικό ζήτημα.

Επίσης, η ΑΕΚ έχει να δώσει δύο εξ αναβολής παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα και την Πάφος FC στην ΑΕΚ Αρένα. Mε την Πάφος FC η ΑΕΚ θα παίξει στις 2 Ιανουαρίου 2019 και με τον Απόλλωνα στις 9 Ιανουαρίου 2019.

Όπως γίνεται αντιληπτό, σε κάποιες Τετάρτες (όπως στις 2 Ιανουαρίου 2019) θα διεξαχθούν αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος όπως έγινε πέρυσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ