aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚραυγή αγωνίας ΑΕΛ και Απόλλωνα: «Σταματήστε προτού θρηνήσουμε θύματα»

Κραυγή αγωνίας ΑΕΛ και Απόλλωνα: «Σταματήστε προτού θρηνήσουμε θύματα»

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι διοικήσεις της ΑΕΛ και του Απόλλωνα. Σημειώνουν ότι οι οπαδοί που προβαίνουν σε αυτές τις ενέργειεςτο μόνο που καταφέρνουν είναι να πληγώνουν και να προσβάλλουν το κύρος και την ιστορία των δυο Σωματείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Από κοινού οι Διοικήσεις της ΑΕΛ Λεμεσού και του Απόλλωνα παρακολουθούμε με τεράστια θλίψη, απογοήτευση και ντροπή τα όσα τραγικά συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην πόλη μας μεταξύ μερίδας «οπαδών» των δυο ομάδων, αν θέλουν να τους αποκαλούμε έτσι, οι οποίοι το μόνο που καταφέρνουν είναι να πληγώνουν και να προσβάλλουν το κύρος και την ιστορία των δυο Σωματείων και μιας πόλης με πολιτισμό και ιστορία.

Σε όλες σχεδόν τις οικογένειες της Λεμεσού υπάρχουν υποστηρικτές και φίλαθλοι και από τις δυο ομάδες, κι αυτό από μόνο του θα έπρεπε να αποτελεί σημείο σεβασμού ανάμεσα στους συγκεκριμένους «οπαδούς».

Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι η συντριπτική πλειοψηφία του φιλάθλου κοινού των δυο ιστορικών σωματείων τάσσονται ενάντια σε τέτοιου είδους κάκιστες και απολίτιστες συμπεριφορές.

Καλούμε όλους άμεσα να σταματήσουν αυτές τις επικίνδυνες ενέργειες προτού να είναι πολύ αργά και να θρηνήσουμε θύματα μέσα στα ίδια μας τα σπίτια και να σεβαστούν τις περιουσίες και την περηφάνια αυτής της αγαπημένης μας πόλης!

Διαβάστε επίσης: Φωτογραφίες: Στις φλόγες το οίκημα συνδέσμου φιλάθλων του Απόλλωνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ