aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚρατάει την ουσία κι ονειρεύεται…

Κρατάει την ουσία κι ονειρεύεται…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στο τέλος αυτό που μέτρησε για την ΑΕΛ στο ματς με την Καρμιώτισσα ήταν μόνο η νίκη. Είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο πέτυχε το «χρυσό» γκολ με τον Ζούνιορ, δεν κινδύνεψε καθόλου από την αντίπαλό της, ενώ στην επανάληψη διαχειρίστηκε το υπέρ της αποτέλεσμα, παρόλο που κινδύνεψε σε μια-δυο περιπτώσεις.

Οι γαλαζοκίτρινοι έβγαλαν άγχος στο δεύτερο μισό του αγώνα, λόγω και του εύθραυστου σκορ, που τους δυσκόλεψε να επιτεθούν για ένα δεύτερο τέρμα. Όσο ο αγώνας πλησίαζε στο τέλος του τόσο πιο πολύ ενδιέφερε το μηδέν παθητικό.

Η ΑΕΛ είχε χάσει δύο βαθμούς μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση με τον Εθνικό και δεν ήθελε με τίποτα νέο στραβοπάτημα. Αυτό που τονίζουν στην ΑΕΛ είναι πως, ακόμη και χωρίς τη μεγάλη εμφάνιση, η ομάδα πήρε τους  τρεις βαθμούς.

Οι Γεωργιάδης και Αγκινάλδο, που πέρασαν ως αλλαγή στην επανάληψη, έτρεξαν αρκετά και έδειξαν πως είναι σε καλό δρόμο. Βοήθησε και ο Νικολάου στα τελευταία λεπτά στον ανασταλτικό τομέα.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα δουλέψει περισσότερο στη συνέχεια στον τομέα της ομοιογένειας, ώστε η ομάδα του να βγάζει αυτοματισμούς αλλά και για να γίνει πιο αποτελεσματική. Δεν παραβλέπει κανείς το γεγονός πως η ΑΕΛ είναι μια νέα ομάδα, ενώ το θετικό είναι πως μετά από τέσσερις αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με τρεις νίκες και μία ισοπαλία οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος (υπολείπονται τα εξ αναβολής ματς που θα γίνουν σήμερα) και θα πάει στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα με καλή ψυχολογία.

Ο τεχνικός της είδε κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν και λογικό είναι πως θα επιδιώξει να τα διορθώσει, γνωρίζοντας πως ο αντίπαλός του είναι δυνατός, έχει ποιότητα και προέρχεται από ήττα και θα θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες. Ο τεχνικός της ΑΕΛ άρχισε ήδη να κάνει σκέψεις για την ενδεκάδα στο προσεχές ντέρμπι και τον τρόπο που θα παρουσιάσει την ομάδα του, στις πρώτες δύσκολες εξετάσεις της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ