aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚούγιας: «Ο Ντεγκρά έχει ύψος 1.94μ. κι εγώ 1.79»

Κούγιας: «Ο Ντεγκρά έχει ύψος 1.94μ. κι εγώ 1.79»

Με το δικό του, τρόπο περιγράφει το περιστατικό με τον Ντεγκρά ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά αναφέρει στο εξώδικό του: «Από την αρχή παρατηρήσαμε ότι ο σέντερ φορ της αντίπαλης ομάδας Εμάνουελ Περόνε κατά τη διάρκεια κάθε επιθετικής προσπάθειας σούταρε προς το τέρμα από μεγάλη απόσταση, γεγονός που μας προκάλεσε μεγάλη απορία, γιατί δεν συνηθίζεται να σουτάρουν από τόσο μεγάλη απόσταση οι επιθετικοί που αγωνίζονται στη Σούπερ Λιγκ με γνώση της αξίας των αντίπαλων γκολκίπερ, αφού είναι βέβαιο ότι τέτοιου είδους σουτ δεν έχουν το παραμικρό αποτέλεσμα.

Επίσης μετ’ εκπλήξεως παρατηρήσαμε ότι χωρίς κανένα λόγο ο Ντεγκρά ακόμη κι όταν η μπάλα βρισκόταν στην κατοχή των αντιπάλων ποδοσφαιριστών, ευρισκόταν μακριά από την εστία του, με αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή Περόνε να προσπαθήσει δύο φορές να του περάσει τη μπάλα από πάνω του, γεγονός που επέτυχε, δίχως ωστόσο η μπάλα να καταλήξει στην εστία της ομάδας μας, περνώντας ευτυχώς για την ομάδας οριακά άουτ.

Αποτέλεσμα αυτής της εντελώς εκτός λογικής συμπεριφοράς του εν λόγω τερματοφύλακα ήταν να αποφασίσουν ο προπονητής κ.Άγγελος Αναστασιάδης κι ο προπονητής τερματοφυλάκων να τον αντικαταστήσουν…», κάτι όμως που δεν έγινε λόγω του ότι είχαν ήδη γίνει δύο αλλαγές, όπως σημειώνεται.

Οσο για το επεισόδιο: «Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κι ενώ ο καθένας θα περίμενε τουλάχιστον μία ένδειξη μετάνοιας εκ μέρους του ΝΤεγκρά και τη διατύπωση μίας συγγνώμης προς τους συμπαίκτες του, την υπερπροσπάθεια των οποίων ουδόλως σεβάστηκε, εκείνος με αγέρωχο ύφος, σαν να μη συνέβαινε τίποτα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των φιλάθλων, αποχώρησε από το γήπεδο κοιτώντας με αδιαφορία τον κόσμο που αγανακτισμένος τον εξύβριζε. Μπαίνοντας στην προστατευτική φυσούνα, η οποία είχε απλωθεί στο γήπεδο προκειμένου να τον προστατεύσει από τυχόν αντικείμενα που θα εκσφενδονίζονταν σε βάρος του, με συνάντησε.

Εκεί σε έντονο ύφος του είπα “Γιατί τα έκανες όλα αυτά;”, κι εκείνος μου απάντησε σε άπταιστα ελληνικά με ειρωνικό ύφος “Δηλαδή τι έκανα; Εγώ έτσι παίζω”. Οταν του απάντησα “Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Δεν ντρέπεσαι τον κόσμο, τους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο;” εκείνος μου απάντησε με τρόπο κυνικό: “Εγώ έτσι παίζω και σε όποιον αρέσει”. Τη στιγμή που του είπα επί λέξει “Δεν ντρέπεσαι που σε μαζέψαμε εδώ πέρα; Κρίμα που σε εμπιστεύτηκε ο προπονητής”.

Τη στιγμή εκείνη ο Ντεγκρά κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μου κι εγώ για να αποφύγω την οιαδήποτε επιθετική συμπεριφορά, φοβούμενος από την κίνηση του σώματός του προς το μέρος μου και λόγω της διαφοράς της σωματικής μας διαπλάσεως (αυτός έχει ύψος 1,94μ. κι εγώ 1,79), τέντωσα το δεξί μου χέρι, με αποτέλεσμα να τον ακουμπήσω μεταξύ ωμοπλάτης και λαιμού στην προσπάθειά μου να τον απωθήσω, όπως προκύπτει κι από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το εν λόγω επεισόδιο.

Ακολούθως εκείνος με τα δύο του χέρια μου έδωσε μία έντονη σπρωξιά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσω να χτυπήσω το κεφάλι μου σε περίπτωση που έπεφτα προς τα πίσω, αν δεν με συγκρατούσαν τη στιγμή εκείνη οι αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου Σωτήριος Μάρκου κι Αναστάσιος Χριστακόπουλος, αλλά και πλήθος αστυνομικών. Συνεπώς ουδέποτε χαστούκισα ή χειροδίκησα σε βάρος του εν λόγω ποδοσφαιριστή…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ