aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚοσμά: «Είμαι πολύ θυμωμένος. Θέλω να δω τη φάση ξανά και ξανά…»

Κοσμά: «Είμαι πολύ θυμωμένος. Θέλω να δω τη φάση ξανά και ξανά…»

Απογοητευμένος και έντονα φορτισμένος ήταν ο Γιώργος Κοσμά μετά την ήττα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με 2-0 από την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Ο Κύπριος προπονητής δήλωσε πεπεισμένος ότι η ομάδα του στο άμεσο μέλλον θα πάρει τα αποτελέσματα που θέλει, ενώ στάθηκε στη φάση του πέναλτι, από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ της ΑΕΛ και η αποβολή του Ουντόζι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Είμαι πολύ θυμωμένος για τον τρόπο που χάσαμε. Καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας αναλύσαμε τον αντίπαλο και ήρθαμε στη Λεμεσό με αυτοπεποίθηση για να πάρουμε την νίκη. Αυτή η ομάδα θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και το εννοώ. Η Ένωση είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία. Ξέρω τι μπορεί να κάνει, ξέρω τι θέλουν οι οπαδοί της και είμαι σίγουρος ότι θα πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται για να έρθει η ηρεμία στην ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες μου ακολούθησαν 100% την στρατηγική μας και είχαμε καλές ευκαιρίες. Με την ίδια ηρεμία θέλαμε να παίξουμε και στο δεύτερο, αλλά δυστυχώς από μια φάση που θέλω να δω ξανά και ξανά από την τηλεόραση, χάλασε όλο το παιχνίδι. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο ήταν για εμάς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους και αν συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, αυτή η ομάδα θα δείτε πως θα πετύχει μεγάλα πράγματα. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Το κεφάλι μας θα είναι συνέχεια ψηλά. Θα πολεμάμε κάθε εβδομάδα και σε κάθε μάχη. Εύχομαι ότι καλύτερο στην ΑΕΛ για την συνέχεια».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ