aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚόπριβετς, κάτι τέτοια καλό είναι να μην γίνονται!

Κόπριβετς, κάτι τέτοια καλό είναι να μην γίνονται!

Στο ντέρμπι Ανόρθωση-ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», εκεί που φαινόταν πως είχε τον έλεγχο η ομάδα της Αμμοχώστου, ο Γιαν Κόπριβετς προέβη σε μία αψυχολόγητη ενέργεια και άφησε την «Κυρία» με δέκα παίκτες πριν καν συμπληρωθούν έξι λεπτά στην αναμέτρηση.

Στο 6′ ο Σλοβένος τερματοφύλακας έκανε λάθος και έχασε την μπάλα από τον Μέσκα εκτός περιοχής και στην συνέχεια τράβηξε και έριξε κάτω τον Πορτογάλο παίκτη της ΑΕΛ που ήταν έτοιμος να σκοράρει, με αποτέλεσμα ο κίπερ των κυανόλευκων να δεχθεί -ορθώς- απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Κώστα Ψευδιώτη!

Λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε ο Κόπριβετς, ο Ρόνι Λέβι αναγκάστηκε να κάνει νωρίς-νωρίς την πρώτη του αλλαγή. Αυτός που την… πλήρωσε ήταν ο Μιγκέλ Καρλίτος, ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Γιώργο Παπαδόπουλο στο 8′. Στο 13′, ήλθε και το δεύτερο δώρο για την ΑΕΛ αυτή τη φορά από τον Ράγιος, αφού ο Ισπανός με άτσαλη κεφαλιά έδωσε την ευκαιρία στον Α. Κυριάκου να σκοράρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ