aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚΟΑ: Επιθεώρηση στο νέο γήπεδο Λεμεσού στο Κολόσσι

ΚΟΑ: Επιθεώρηση στο νέο γήπεδο Λεμεσού στο Κολόσσι

Ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συνοδευόμενος από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Στέλιο Στυλιανού, Ανδρόνικο Ανδρονίκου και Ανδρέα Μυλωνά, επιθεώρησαν την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 την επανέναρξη των εργασιών στο νέο γήπεδο Λεμεσού στο Κολόσσι.

Όπως είναι γνωστό οι εργασίες του έργου επανήρχισαν τη Δευτέρα 4 Μαΐου μετά την άρση των μέτρων της Κυβέρνησης λόγω κορωνοϊού για τα εργοτάξια.

Η αντιπροσωπεία του ΚΟΑ ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών για το νέο γήπεδο Λεμεσού, από τον υπεύθυνο μηχανικό του έργου Δημήτρη Αποστολίδη του τμήματος Δημοσίων Έργων και τον πολιτικό μηχανικό διευθυντή του έργου για τον εργολάβο Κυριάκο Τουλούμη.

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ ευχαρίστησε τους επικεφαλής του έργου για την ετοιμότητα τους στην επανέναρξη των εργασιών και εξέφρασε παράλληλα την ικανοποίηση του για το ότι οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, τηρουμένων όλων των μέτρων ασφάλειας και υγιεινής από τους εργαζόμενους στο εργοτάξιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ