aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚλήρωση κυπέλλου: Πιθανότητα για αγώνες-«φωτιά» στα ημιτελικά!

Κλήρωση κυπέλλου: Πιθανότητα για αγώνες-«φωτιά» στα ημιτελικά!

Πάμε για δυνατά ζευγάρια στα ημιτελικά του κυπέλλου. Τα ζευγάρια θα ξεκαθαρίσουν οριστικά το βράδυ της Τετάρτης (26/2), όταν θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί αγώνες Εθνικός Άχνας – Απόλλων και Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση, ωστόσο, σε περίπτωση που τα θεωρητικά φαβορί περάσουν στους «4», θα προκύψουν αγώνες-«φωτιά».

  • Πρώτο ζευγάρι: Απόλλων ή Εθνικός – ΑΕΛ
  • Δεύτερο ζευγάρι: Ομόνοια – Νέα Σαλαμίνα ή Ανόρθωση

Η ομάδα της Λεμεσού πάει με δυνατό προβάδισμα στο Δασάκι, αφού στον πρώτο αγώνα επικράτησε με 2-0 τσο Τσίρειο, και έτσι αν καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκριση, τότε στους «4» της διοργάνωσης θα αναμετρηθεί με την ΑΕΛ! Υπενθυμίζουμε πως βρέθηκαν στην ίδια φάση και στην περσινή σεζόν (2018-19), όπου οι γαλαζοκίτρινοι εξασφάλισαν την πρόκριση κι ακολούθως κατέκτησαν το κύπελλο σε βάρος του ΑΠΟΕΛ στον τελικό.

Στο άλλο ζευγάρι, Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση εξήλθαν ισόπαλες (1-1) την προηγούμενη εβδομάδα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα λύσουν τις διαφορές τους αύριο το απόγευμα στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή». Η νικήτρια ομάδα θα αναμετρηθεί με την Ομόνοια.

Οι αγώνες θα γίνουν στις 4 Μαρτίου, 22 και 29 Απριλίου. Να σημειωθεί πως η Ομόνοια, δεν μπορεί να αγωνιστεί στις 4 Μαρτίου αφού στις 2 Μαρτίου είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του Πρωταθλήματος Cyta με το ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ