aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚλειδί η αποτελεσματικότητα

Κλειδί η αποτελεσματικότητα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η καλή εμφάνιση με τον Εθνικό δεν εξαργυρώθηκε με νίκη για την ΑΕΛ, γι’ αυτό και στην ομάδα της Λεμεσού δεν περνά καν από το μυαλό τους το ενδεχόμενο νέας απώλειας βαθμών στο αυριανό εκτός έδρας ματς με την Καρμιώτισσα.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν πεισμώσει περισσότερο και αυτό που θα επιδιώξουν στο αυριανό ματς στο ΓΣΖ είναι να μπουν δυνατά από την αρχή και συγκεντρωμένοι να αναζητήσουν ένα γρήγορο γκολ, που θα συμβάλει στην προσπάθειά τους να φθάσουν στην τρίτη φετινή τους επιτυχία.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου προσπάθησε να ανεβάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του και κυρίως τους επιθετικούς, που είδαν τις προσπάθειές τους στο τελευταίο ματς να μη μετουσιώνονται σε γκολ. Ο τεχνικός της ΑΕΛ κάνεις σκέψεις για αλλαγές στην επίθεση, όπως είναι η αντικατάσταση του Ουέλινγκτον από τον Αρουαμπαρένα, όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Ο Ουέλινγκτον φανέρωσε αδυναμία στην αξιοποίηση των ευκαιριών, λόγος που ίσως μείνει στον πάγκο. Ο Αρουαμπαρένα είναι έμπειρος, όμως του λείπουν παιχνίδια. Δεν αποκλείεται να χωρέσουν και οι δύο στην ενδεκάδα. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μείνει εκτός ένας από τους Σαβάν ή Μπουένο.

Η ΑΕΛ για να κερδίσει, πρέπει να σκοράρει και είναι σημαντικό στοιχείο η αποτελεσματικότητα. Η ανωτερότητα αποδεικνύεται με πράξεις και η ΑΕΛ θα επιδιώξει να ξεδιπλώσει τις αρετές της στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΖ και να κερδίσει την αντίπαλο της. Ο Χριστοδούλου, o οποίος έχει τονίσει στους παίκτες του πως δεν τίθεται θέμα υποτίμησης κανενός αντιπάλου, θα καταλήξει οριστικά στις επιλογές του μετά και τη σημερινή τελευταία προπόνηση.

Υπάρχει πίστη στην ομάδα της Λεμεσού και καλή διάθεση. Φάνηκε να υπάρχουν οι δυνατότητες και δεν θέλουν οι γαλαζοκίτρινοι και αυτή τη φορά να μείνουν με τις εντυπώσεις, αλλά να φύγουν νικητές από το ΓΣΖ. Το κέρδος από πιθανή νίκη θα είναι διπλό, καθώς εκτός από τους τρεις βαθμούς η ΑΕΛ θα προετοιμαστεί με καλή ψυχολογία για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, πέντε μέρες μετά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ