aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚλεφτές ματιές σε Λούκας Σόουζα

Κλεφτές ματιές σε Λούκας Σόουζα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η περίπτωση Λούκας Σόουζα δεν αφήνει αδιάφορο τον Πάμπο Χριστοδούλου. Άλλωστε, αυτός τον εντόπισε και τον έκανε «δικό του» στην ΑΕΛ, πέρσι το καλοκαίρι. Ο 26χρονος άσος κέρδισε τις εντυπώσεις στο διάστημα που αγωνίστηκε με τη φανέλα της λεμεσιανής ομάδας. Το δείγμα είναι εξαιρετικό, βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρικά ηλικία και έχει όλα τα στοιχεία για να βοηθήσει την Ομόνοια για το άλμα κορυφής.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, που ξέρει από πρώτο χέρι τις δυνατότητες του Σόουζα, περιμένει στη γωνία τις εξελίξεις στη νομική διαμάχη του ποδοσφαιριστή με την ΑΕΛ. Σύντομα αναμένεται να υπάρξει κατάληξη και αναλόγως θα κινηθεί, προσδοκώντας ότι οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να συνεργαστεί εκ νέου με τον Βραζιλιάνο άσο. Βεβαίως, για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται κι άλλες μεγάλες ομάδες στην Κύπρο. Ωστόσο, ο Πάμπος ποντάρει στην άψογη συνεργασία που είχαν στην ΑΕΛ και στο γεγονός ότι, ήταν αυτός που τον επέλεξε για να κάνει το βήμα στην καριέρα του.

Εάν προβληματίζει κάτι, είναι ο σοβαρός τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες. Ως γνωστόν, υπέστη ρήξη χιαστού συνδέσμου και προχώρησε σε επέμβαση. Εντούτοις, σύμφωνα με τι διαρρέει η πλευρά τού ποδοσφαιριστή, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, παρουσιάζει σημαντική βελτίωση και θα είναι σύντομα σε θέση να προπονηθεί.

Παράλληλα, η περίπτωση του 26χρονου μέσου δεν φαντάζει εύκολη, γιατί υπάρχει η διαφορά με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού αλλά και λόγω του ενδιαφέροντος άλλων ομάδων που ενδέχεται να τον δελεάσουν με μεγαλύτερη προσφορά. Ακόμη κι έτσι, ο προπονητής της Ομόνοιας θα αναμένει τις εξελίξεις και μέσα στο προσεχές διάστημα και αφού το ευνοήσουν οι συνθήκες, θα θελήσει με κάθε τρόπο να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας του ένα ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Απ’ αυτούς που είναι σε θέση να ανεβάσουν το επίπεδο και να κάνουν τη διαφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ