aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κιτρινίζουμε κάθε γωνιά της ΑΕΛοκρατούμενης πόλης…»

«Κιτρινίζουμε κάθε γωνιά της ΑΕΛοκρατούμενης πόλης…»

Συσπειρωμένοι όσο ποτέ ξανά στη φετινή σεζόν παρουσιάζονται οι ΑΕΛίστες ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο και ο Συ.Φ.ΑΕΛ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Στο πρώτο παιχνίδι του νέου έτους η ομάδα μας έκανε το καθήκον της, παίρνοντας ακόμα μια σημαντική νίκη που την ανέβασε στην κορυφή της βαθμολογίας, εκεί που πρέπει να βρίσκεται μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος! Τώρα η προσοχή μας είναι στραμμένη στη μάχη του ερχόμενου Σαββάτου όπου θέλουμε νίκη και μόνο νίκη για να διατηρήσουμε την ΑΕΛ στην κορυφή, εξαφανίζοντας παράλληλα τα ασπόνδυλα από το δρόμο μας!

Ήρθε η ώρα η Λεμεσός μας να βάλει τα γιορτινά της! Ντύνουμε κάθε δρόμο, κάθε γειτονιά, κάθε ταράτσα με τα ιερά χρώματα της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού! Κιτρινίζουμε κάθε γωνιά της ΑΕΛοκρατούμενης πόλης μας και στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους πως αυτή τη φορά τίποτα και κανένας δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο μας!

Συσπειρωνόμαστε όσο ποτέ και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να σηκώσουμε τις άγκυρες και να οδηγήσουμε το καράβι στον προορισμό του! Εμείς ήμασταν αυτοί που το έκαναν πάντα, εμείς θα το κάνουμε και τώρα! Κι αυτό το παιχνίδι, όπως και τα προηγούμενα, θα το κερδίσει ο τεράστιος κίτρινος λαός, με το πάθος του και την φωνή του καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού! Ξεσηκώνουμε τους πάντες, γεμίζουμε ασφυκτικά την ανατολική και σπρώχνουμε τους ποδοσφαιριστές μας σε ακόμη μια σπουδαία νίκη!

Την Παρασκευή στις 21:00 στο Συ.Φ.ΑΕΛ στο Ζακάκι θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο pregame πάρτι του Συ.Φ.ΑΕΛ και καλούμε σε μαζική σύρραξη όλους τους λέοντες για ακόμη μια ακροΑΕΛίστικη βραδιά με πολλή ποτό και τραγούδι για τη θρησκεία μας! Το Σάββατο δίνουμε όλοι ραντεβού στο Αλφαμέγα Καψάλου, όπου η ώρα 16:00, με τις οδηγίες των οργανωτών, θα ξεκινήσει η μεγαλειώδης πομπή του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ προς την ιστορική ανατολική εξέδρα!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ