aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚίντερ… Μπουένο! (pics&video)

Κίντερ… Μπουένο! (pics&video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Γλυκό, πολύ γλυκό, σαν τη γνωστή μάρκα σοκολάτας, ήταν το γκολ του Ντανίλο Μπουένο από τη βούλα του πέναλτι, με το οποίο η ΑΕΛ νίκησε 1-0 τη Δερύνεια και άρχισε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα.

Ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος ήταν αυτός που αξιοποίησε το κερδισμένο πέναλτι του Μέσκα και στο 66′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, σε ένα σημείο που όλα έμοιαζαν να γίνονται δύσκολο, αφού οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν σχετικά εύκολο το 0-0.

Το παιχνίδι κύλησε στο ίδιο τέμπο σε όλη τη διάρκεια του. Η ΑΕΛ ήταν εκείνη που είχε συνεχώς την κατοχή της μπάλας, αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν λιγοστές στην εστία του Μάστρου.

Από την άλλη, η Δερύνεια ήταν πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, επιθετικά ήταν ακίνδυνη και χρειάστηκε ένα λάθος του Βλασόπουλου που έσπρωξε από πίσω τον Μέσκα και έδωσε την ευκαιρία στους γαλαζοκίτρινους να ανοίξουν το σκορ. Αυτό έμεινε μέχρι το φινάλε και είναι απολύτως δίκαιο βάσει της εικόνας των δύο ομάδων.

Οι δηλώσεις Πάμπου Χριστοδούλου και Αδάμου Αδάμου.

ΑΕΛ (Πάμπος Χριστοδούλου): Ρόμο, Κυριάκου, Σιέλης, Ζούνιορ, Φορτούνα, Νικολάου, Σοαρές, Σαβάν (63′ Σαρκί), Μέσκα, Μπουένο (90’+2 Νεοφύτου), Ουέλικτον (83′ Αγκουινάλντο).

Δερύνεια (Αδάμος Αδάμου): Μάστρου, Μπαρμπούδης, Ευθυμίου (77′ Κυπριανού), Γουσπασιάν, Αναστασίου, Ντιαλό, Βλασόπουλος, Κάλεζιτς (70′ Μπριζίτο), Ντε Σόουζα, Νατσιόπουλος, Φουρτάδο (57′ Σωτηρίου).

Σκόρερ: Μπουένο 66′

Κίτρινες: Μπούενο / Γουσπασιάν, Βλασόπουλος, Νατσιόπουλος

Αποβολές: –

Γήπεδο: Τσίρειο

Εισιτήρια: 3500

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου

Α’ Βοηθός: Μιχάλης Σωτηρίου

Β’ Βοηθός: Νίκος Σαμάρας

4ος: Χρυσοβαλάντης Θεουλή

Παρατηρητής: Κώστας Καπιτανής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ