aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚιννής: «Υπάρχουν παράγοντες που καθυστερούν το θέμα γηπέδου στη Λεμεσό»

Κιννής: «Υπάρχουν παράγοντες που καθυστερούν το θέμα γηπέδου στη Λεμεσό»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports1 ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Φάνος Κιννής.

Αναλυτικά όσα είπε ο κύριος Κιννής:

Για τον Μπεντόγια: «Είναι μια κρίσιμη μέρα, αλλά αν όλα εξελιχθούν όπως υπολογίζουμε θα είναι κανονικά στην αποστολή».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ερμή: «Έχουμε επιλογές σε όλες τις γραμμές. Αυτός ήταν ο στόχος μας όταν στελεχώναμε την ομάδα. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό, το μόνο αποτέλεσμα για μας είναι η νίκη. Αν περάσουμε νικηφόρα θα είναι πολύ καλό για μας. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν υπάρχει περιθώριο για βαθμολογικό λάθος».

Για το γηπεδικό: «Στο Κολόσσι μέχρι το τέλος της βδομάδας το έργο θα είναι τελειωμένο. Το γήπεδο δεν εξαρτάται από τα χέρια μας. Υπάρχουν παράγοντες που καθυστερούν το έργο, όμως ευελπιστούμε ότι σύντομα θα μπορούμε να ξεκινήσουμε. Με τη θέληση που υπάρχει και από τον πρόεδρο ευελπιστούμε ότι θα καταφέρουμε να ξεκινήσουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε τώρα που υπάρχει μεγάλη θέληση δεν θα γίνει γήπεδο στη Λεμεσό. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε στο Τσίρειο, έχει ημερομηνία λήξης και αυτή έχει φτάσει. Αν δεν γίνει γήπεδο θα είναι αποτρεπτικό και για νέους παράγοντες να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο της Λεμεσού. Εκ των υστέρων ήταν λάθος να θέλει κάθε ομάδα το δικό της, αλλά δεν κοιτάζουμε πίσω. Έγιναν όλες οι ενέργειες, φτάσαμε σχεδόν στο τέλος. Ευελπιστώ ότι θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα και θα ξεκινήσουμε σύντομα. Θεωρούσαμε ότι το οικονομικό είχε επιλυθεί πλήρως».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ