aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Kinder… Bueno!

Μία ευχαρίστηση έκπληξη επεφύλασσε η σημερινή μέρα για τους φίλους και την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, αφού κάποιες δυσκολίες όσον αφορά στην απόκτηση του Ντανίλο Μπουένο, ξεπεράστηκαν και η μετεγγραφή του στην ομάδα του Λιμανιού είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος (διαθέτει ιταλικό διαβατήριο) αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Κύπρο για τις τελικές επαφές με την ΑΕΛ. Πληροφορίες θέλουν τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να έχει συμφωνήσει προφορικά με τη λεμεσιανή ομάδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα.

Ο Μπουένο βρισκόταν μέχρι πρότινος στο ρόστερ της Μποταφόγκο Ριμπεϊράο Πρέτο, στην οποία είχε 21 συμμετοχές και 3 γκολ μέσα στο 2016. Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Πορτουγκέζα, Βιτόρια, Μπραγκαντίνο, Ετουάλ ντου Σαχέλ, Μερσίν Ιντμανιούρντου, Μποταφόγκο, Σάο Καετάνο, Αλ Ιτιχάντ Κάλμπα και Κλαμπ ντε Ρεγκάτας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ