aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚι όμως υπάρχει (καλό) κίνητρο

Κι όμως υπάρχει (καλό) κίνητρο

ΤΩΝ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το ενδιαφέρον στο σημερινό ματς του Ερμή με την ΑΕΛ εστιάζεται για την ομάδα της Αραδίππου στο μπόνους των 30.000 ευρώ που προσφέρει η 2η θέση και για τους γαλαζοκίτρινους που έχουν εξασφαλισμένη την πρωτιά σε νέα ευκαιρία για τους νεαρούς.

Το μοναδικό, λοιπόν, κίνητρο για τον Ερμή είναι το οικονομικό. Αν οι «φτεροπόδαροι» κερδίσουν την ΑΕΛ, θα τερματίσουν στη 2η θέση του Β’ ομίλου και θα καρπωθούν το ποσό των 30.000 ευρώ από την ΚΟΠ. Το κίνητρο υπάρχει και μένει να δούμε αν η ομάδα της Αραδίππου καταφέρει και κλείσει τη σεζόν νικηφόρα και να πάρει και το μπόνους.

Από τη στιγμή που η ΑΕΛ είναι εντελώς αδιάφορη και αναμένεται να δώσει χρόνο σε νεαρούς, είναι στο χέρι του Ερμή να εκμεταλλευτεί αυτή τη συγκυρία, να κερδίσει το ματς και να βάλει στο ταμείο του 30.000 ευρώ. Την ίδια ώρα η ομάδα συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν και ήδη υπάρχει συμφωνία με κάποιους ποδοσφαιριστές.

Για την ΑΕΛ κλείνει μια κάκιστη σεζόν και με το σημερινό παιχνίδι θα κλείσει με δύναμη την πόρτα της σεζόν 2015-16 και θα θελήσει να ανοίξει αυτήν της επόμενης με μεγαλύτερη αισιοδοξία και προσδοκία για πολύ πιο ψηλά. Οι γαλαζοκίτρινοι μετά και τον σημερινό αγώνα θα επικεντρωθούν στα θέματα του προγραμματισμού.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα χρησιμοποιήσει ό,τι καλύτερο στον απογευματινό αγώνα για να ολοκληρώσει με επιτυχία τη σεζόν. Δεν θα παραλείψει να χρησιμοποιήσει και νεαρούς που άφησαν θετικές εντυπώσεις στους τελευταίους αγώνες. Κωνσταντίνος Κυριάκου, Ανδρέας Νεοφύτου και Σωτήρης Βασιλείου, έδειξαν καλά στοιχεία. Θέλουν ακόμη δουλειά, όμως βρίσκονται στον σωστό δρόμο.

Εξάλλου, η θετική κατάληξη με την περίπτωση Μάρκο Αϊρόσα προκάλεσε ικανοποίηση στις τάξεις του κόσμου. Χθες ανακοινώθηκε και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Σοάρες. Αυτό που απομένει είναι να ξεκαθαρίσουν και οι περιπτώσεις με τους Αγκάνοβιτς, Κουταντέρ και Σαρδινέρο.

Ακόμη, θα ενταθούν οι προσπάθειες για απόκτηση των Μπεντόγια και Κάρνερ, ενώ πέρα από τον Τσερνάουσκας για τη θέση του τερματοφύλακα υπάρχει άλλη μια περίπτωση που ενδιαφέρει την τεχνική ηγεσία. Ανοικτό είναι ακόμη το θέμα του Ντε Λούκας, παρά το ενδιαφέρον και της Ξάνθης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ