aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚετσπάγια για μετεγγραφές: «Δεν έχω λόγο να σας το κρύψω»

Κετσπάγια για μετεγγραφές: «Δεν έχω λόγο να σας το κρύψω»

Στο γρήγορο γκολ που πέτυχε η Ανόρθωση στάθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη νίκη της «Κυρίας» με 2-0 επί της ΑΕΛ. Ο Γεωργιανός προπονητής παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν ήταν τόσο καλή, όμως υπογράμμισε ότι ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο και πήρε μία νίκη που ήρθε εύκολα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Σε ότι αφορά την πιθανότητα ενίσχυσης τον Ιανουάριο, ο Κετσπάγια ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο ενίσχυσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έρχεται και εντός έδρας και εκτός έδρας. Όπως και τους παίκτες για την προσπάθεια, γιατί παρά το γεγονός ότι προηγηθήκαμε 2-0 δεν ήμασταν τόσο καλοί. Η ΑΕΛ είναι καλή ομάδα, δεν είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν, ούτε και για εμάς. Είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Σημασία έχει είναι ότι είμαστε εκεί και συνεχίζουμε, κερδίσαμε άλλο ένα παιχνίδι και είναι σημαντικό ότι ξέραμε τι θέλαμε στο γήπεδο. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο και ήμασταν τυχεροί που σκοράραμε στην πρώτη φάση, μετά ήρθε το δεύτερο γκολ και έγινε πιο εύκολο. Δεν ήταν όμως εύκολο παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΛ, είναι καλή ομάδα και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν».

Αν θα ενισχυθεί η Ανόρθωση: «Όταν πλησιάζει ο Ιανουάριος είναι λογικές αυτές οι ερωτήσεις. Δεν μπορώ να πω ούτε ναι, ούτε όχι. Είμαστε ευχαριστημένοι με το ρόστερ που έχουμε. Βλέπουμε όταν έχουμε απουσίες μπαίνουν παίκτες και ανταποκρίνονται. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά αυτοί την στιγμή πάμε καλά έχουμε καλή πορεία και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Αυτό είναι στην σκέψη μας και πραγματικά δεν υπάρχει κάτι, δεν θα είχα πρόβλημα να σας το πω, δεν θα το κρύψω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ