aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚετσπάγια: «Δεν είναι κακό να λες ότι παίκτες δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους»

Κετσπάγια: «Δεν είναι κακό να λες ότι παίκτες δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους»

Ασπίδα προστασίας στον Ντούσαν Κέρκεζ και σε άλλους προπονητές, οι οποίοι τοποθετήθηκαν δημόσια μετά από αγώνες και χαρακτήρισαν κακή την απόδοση των παικτών του ύψωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωγριανός τεχνικός ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» στην Cytavision και υπογράμμισε ότι δεν είναι κακό για έναν προπονητή να τοποθετείται δημόσια για την απόδοση των παικτών του.

«Δεν είναι κακό να λες κάποτε μερικά πράγματα για τους παίκτες. Αν ο Κέρκεζ είπε κάποια πράγματα για τους παίκτες δεν είναι κακό. Όπως λένε και για εμάς ότι δεν κάναμε τη δουλειά μας δεν είναι κακό να πεις ότι και κάποιοι παίκτες δεν έκαναν τη δουλειά τους, ώστε να ξυπνήσουν και αυτοί. Δεν θεωρώ ότι είναι σωστό αυτό που λένε ότι δεν γίνεται ένας προπονητής να μιλάει δημόσια για τους παίκτες».

Διαβάστε επίσης: Live: Ο Κετσπάγια μιλά για όλους και για όλα

Εσύ θα έκανες κάτι παρόμοιο: «Για να είμαι ειλικρινής δεν μου έτυχε να πω κάτι δημόσια, το έκανα στα αποδυτήρια, αλλά δεν είναι κάτι κακό. Όταν τελειώνει ένα παιχνίδι και δεν σου άρεσε κάτι δεν είναι κακό να το πεις. Όχι ονομαστικά, αλλά να πεις ότι δεν σου άρεσε η ομάδα, δεν παίξαμε καλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ