aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Το πρόβλημα που έχουμε είναι ψυχολογικό»

Κέρκεζ: «Το πρόβλημα που έχουμε είναι ψυχολογικό»

Στην ψυχολογία της ομάδας του απέδωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ τη νέα ήττα, τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, της ΑΕΛ. Ο Βόσνιος προπονητής ανέλαβε την ευθύνη μετά τον αγώνα με την Ομόνοια και σημείωσε πως επιβάλλεται πριν τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η ομάδα του να βρει τρόπο να επανέλθει στις επιτυχίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια, κέρδισε δίκαια. Δεν ήταν παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες. Ούτε η Ομόνοια έπαιξε σπουδαία, ούτε εμείς. Σίγουρα η εικόνα μας δεν είναι καλή, δεν μου αρέσει, ούτε και στον κόσμο, είμαι σίγουρος. Σίγουρα η περισσότερη ευθύνη είναι δική μου. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη, ήταν όπως θέλουμε ο κόσμος, αλλά εμείς δεν παίξαμε όπως πρέπει».

Ποια τα αίτια που δεν παίζει η ομάδα όπως θέλετε; «Σίγουρα περίμενα καλύτερη εμφάνιση. Ξέραμε πως παίζει η Ομόνοια, θέλει χώρο και είναι δύσκολο. Πολλές φορές είχαμε προβλήματα σε άλλα παιχνίδια όταν ανοίγαμε και γι’ αυτό επιλέξαμε να παίξουμε διαφορετικά στο πρώτο ημίχρονο. Όμως δεχθήκαμε ένα γκολ από κόρνερ που πριν δεν είχαμε πολλά προβλήματα. Τα προβλήματα που έχουμε είναι ψυχολογικά. Όταν χάνεις και δεν σκοράρεις, αυτό μεγαλώνει το πρόβλημα. Βλέπουμε την επόμενη μέρα».

Είναι και θέμα ποιότητας και ίσως αλλάξουν τα πράγματα τον Ιανουάριο; «Έχουν ποιότητα οι παίκτες. Δεν είναι ώρα τώρα να μιλήσω. Σίγουρα με κάποιες αλλαγές θα είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να βρούμε τρόπο μέχρι τον Ιανουάριο να κερδίσουμε τα παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ