aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Τις χάνουν κι οι μεγαλύτεροι παίκτες, αυτό ήταν το πρόβλημα...»

Κέρκεζ: «Τις χάνουν κι οι μεγαλύτεροι παίκτες, αυτό ήταν το πρόβλημα…»

Οι δηλώσεις του Ντούσαν Κέρκεζ μετά από το τέλος του αγώνα με την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου».

Αναλυτικά:

«Ήταν ένας ενδιαφέρον αγώνας για τον κόσμο με τέσσερα γκολ και πολλές ευκαιρίες. Από την πλευρά μας, αν δεν σκοτώσεις το παιχνίδι τότε είναι πιθανό να δεχθείς γκολ και να χάσεις. Πολύ εύκολα δεχθήκαμε γκολ στην αρχή, αλλά αντιδράσαμε, βγάλαμε χαρακτήρα και κάναμε την ανατροπή.

Στο δεύτερο χάναμε εύκολα την μπάλα, δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε αλλά είχαμε 2-3 ευκαιρίες που έπρεπε να τις τελειώσουμε. Ήταν φυσικό το Παραλίμνι να πιέσει, έχει καλούς παίκτες είναι δυνατή ομάδα και στο τέλος κατάφερε να ισοφαρίσει. Θεωρώ πως ήταν από δικό μας λάθος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν είναι εύκολο να παίξεις σε γήπεδο με τόσο νερό, δεν ήταν εύκολο και για τις δύο ομάδες. Εύχομαι καλή συνέχεια στον συνάδελφο. Είναι καλή ομάδα το Παραλίμνι και ελπίζω να κρατηθεί στην κατηγορία».

Αν είναι θέμα ψυχολογίας οι χαμένες φάσεις, απάντησε καταλήγοντας: «Δεν νομίζω. Είχαμε ευκαιρίες, δεν σκοράραμε. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Οι μεγαλύτεροι παίκτες στον κόσμο χάνουν ευκαιρίες. Το πρόβλημα στο δεύτερο μέρος ήταν που χάναμε συνεχώς τη μπάλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ