aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος. Ξέρουμε τι δεν πήγε καλά...»

Κέρκεζ: «Θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος. Ξέρουμε τι δεν πήγε καλά…»

Στην βελτιωμένη εικόνα της ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα, ο προπονητής της ομάδας Ντούσαν Κέρκεζ. Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων τόνισε ότι ξέρουν πως δεν ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο ήταν αρκετά καλοί. Τόνισε παράλληλα πως δεν τελείωσε τίποτα και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό σε δεκαπέντε μέρες.

Όσα δήλωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν πίσω και είναι καλό το αποτέλεσμα για εμάς. Ξέρουμε ότι δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ήμασταν. Αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα, αλλά δεν τέλειωσε τίποτε. Εμείς θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος και πρέπει να προκριθούμε στον ημιτελικό.

Ξέρω εγώ και οι παίκτες μου τι δεν πήγε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Αλλάξαμε κάποια πράγματα και στο τέλος σκοράραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για δεύτερο ημίχρονο και το αποτέλεσμα. Τέλειωσε αυτό το παιχνίδι, τη Δευτέρα έχουμε ντέρμπι και αυτό πρέπει να βλέπουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ