aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Θέλουμε ένα γκολ, μια νίκη και θα αλλάξουν πολλά»

Κέρκεζ: «Θέλουμε ένα γκολ, μια νίκη και θα αλλάξουν πολλά»

Ο Ντούσαν Κέρκεζ παραδέχτηκε μετά το 0-0 με τη Δόξα πως υπάρχει θέμα ψυχολογία στην ΑΕΛ και τόνισε πως ένα γκολ και μια νίκη μπορεί να αλλάξει πολλά.

«Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν το κάναμε. Δεν παίξαμε τόσο καλά για να κερδίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα από το πρώτο, μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ξέραμε πως είναι δύσκολο παιχνίδι σε δύσκολη έδρα. Είναι δύσκολη η συνέχεια αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, δεν έχει κάτι άλλο. Για να κερδίσεις πρέπει να σκοράρεις, δεν το κάναμε και για αυτό δεν κερδίσαμε. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Η προσπάθεια ήταν καλή, μπορούσε να ήταν και καλύτερη. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε, ξέρω δεν είναι ευχαριστημένοι, όπως κι εμείς, αλλά συνεχίζουμε», δήλωσε αρχικά.

Για την πίεση: «Μια μεγάλη ομάδα πάντα έχει πίεση, πάντα είναι δύσκολο, περιμένεις να κερδίσεις, δεν είναι κάτι νέο για μένα, ούτε για την ΑΕΛ. Θέλουμε να κερδίζουμε. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά, νομίζω μόνο ένα καλό αποτέλεσμα και ένα καλό παιχνίδι, να κερδίσουμε και θα αλλάξει η ψυχολογία».

Η ΑΕΛ πάλι δεν σκόραρε-οφείλεται σε θέμα ψυχολογίας;: «Σίγουρα υπάρχει θέμα ψυχολογίας. Δεν είναι εύκολο να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη. Δουλεύουμε για αυτά τα πράγματα. Θέλουμε ένα γκολ, μια νίκη, θα αλλάξει πολλά. Να συνεχίσουμε να πιστεύουμε, είμαι σίγουρος θα έρθουν νίκες και καλύτερα παιχνίδια».

Πέταξε το πρώτο πρώτο ημίχρονο: «Ποτέ δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες εδώ στο Μακάρειο με τη Δόξα. Κάναμε δυο-τρεις και κερδίζαμε τα τελευταία χρόνια. Ήξερα πως θα είναι ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες όπως παίζει η Δόξα αμυντικά. Ξέραμε πως ένα γκολ θα είναι τρεις βαθμοί αλλά δεν σκοράραμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ