aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Πέρσι και πρόπερσι θα χάναμε!»

Κέρκεζ: «Πέρσι και πρόπερσι θα χάναμε!»

Πέρσι και πρόπερσι ένα ντέρμπι σαν το αποψινό θα το έχαναν, τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ μετά τη νίκη (2-1) επί της Ανόρθωσης, για να συμπληρώσει στη συνέχεια, εκφράζοντας τη βεβαιότητα του ότι φέτος οι γαλαζοκίτρινοι θα είναι καλύτεροι από την περσινή χρονιά.

Όσα δήλωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ:

Αρχικά είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικό, έπρεπε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 70’ είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που παίξαμε. Μετά όταν άλλαξε η Ανόρθωση το σύστημα και πίεσε είχαμε προβλήματα. Έτσι είναι τα ντέρμπι, αυτά τα παιχνίδια πέρσι και πρόπερσι θα τα χάναμε. Θα κάνουμε ανάλυση για τα λάθη, θέλουμε να είμαστε καλύτεροι.

Ο κόσμος θέλει να βλέπει κάθε παιχνίδι την ΑΕΛ να κυριαρχεί, αλλά σε λίγες μέρες θα ξεχάσουμε τις ευκαιρίες και θα βλέπουμε σε ποια θέση είμαστε στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με πολλές καλές ομάδες. Το σημαντικό στην αρχή είναι να παίρνεις βαθμούς. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα, σίγουρα μπορούν και καλύτερα. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ τα τελευταία 15-20 λεπτά, μπορούν να μας βοηθήσουν και παραπάνω».

Για τις πολλές ευκαιρίες της Ανόρθωσης: «Όταν είσαι μπροστά, οι παίκτες στα τελευταία παιχνίδια πήγαν πιο πίσω. Η Ανόρθωση έχει πολύ καλές μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι, είχαμε δύο αντεπιθέσεις και με την ποιότητα που έχουμε έπρεπε να κάνουμε το 3-1. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, έχουμε δύσκολη συνέχεια. Ξέρουμε τι πήγε λάθος, θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη: «Παίξαμε μόνο πέντε παιχνίδια. Τώρα ξεκινήσαμε, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Κανένας δεν μπορεί να κερδίσει εύκολα. Νομίζω ότι θα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων στην Κύπρο. Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι. Βλέπω περισσότερη ποιότητα στην ομάδα. Πέρσι μπορεί να παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο απ’ ότι σήμερα, αλλά δεν κερδίζαμε. Τα τελευταία χρόνια κάποιες ομάδες που πήραν το πρωτάθλημα δεν έπαιξαν τόσο καλό ποδόσφαιρο. Στο τέλος μετρά το αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ