aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Περισσότερους στο θέατρο απ' ότι εδώ με τον ΑΠΟΕΛ»

Κέρκεζ: «Περισσότερους στο θέατρο απ’ ότι εδώ με τον ΑΠΟΕΛ»

Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε στην κάμερα της Cytavision ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ο τεχνικός της ΑΕΛ, τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του αλλά ήταν απογοητεύμενος από το αποτέλεσμα.

Επιπρόσθετα τόνισε πως η ομάδα του έχει δύσκολη συνέχεια και θα πρέπει κάποιοι ποδοσφαιριστές να ξεκουραστούν ουτώς ώστε να μπορέσει η ομάδα του να αντεπεξέλθει ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά: «Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο, ήταν δύσκολη εβδομάδα και είχαμε δύσκολα παιχνίδια μεσοβδόμαδα. Για μας ήταν ακόμα πιο δύσκολο γιατί παίζαμε με τον Απόλλωνα και είχαμε τραυματισμούς της τελευταίας στιγμής αλλά και ποδοσφαιριστή με ίωση. Αλλάξαμε τον σχηματισμό μας, δεν ήμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ είχε τον έλεγχο μετά δείξαμε αντίδραση. Θα έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια (ΑΕΚ και δύο φορές με τον Απόλλωνα), θα πρέπει να ξεκουραστούν κάποιοι για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στους επόμενους αγώνας. Καλή τύχη στον φίλο μου τον Πάολο και ας ελπίσουμε ότι θα τα πούμε στον τελικό».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ξέρουμε πολύ καλά ότι από την αρχή ως το τέλος σε κάθε άθλημα θα πρέπει να κάνουμε πολύ προσπάθεια μέχρι το τέλος. Μετά από μια περίοδο κρίσης, θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές μου έχουν επανέλθει και θα πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις μέχρι το τέλος. Ελπίζω να τελειώσουμε καλά. Για την κάρτα φιλάθλου, για να είμαι ειλικρινείς είναι πως πρόσφατα ήμουν στο θέατρο και είχε περισσότερο κόσμο από ότι εδώ. Είναι ένα πρόβλημα που το βλέπουμε μόνο στην Κύπρο, σήμερα είδαμε ένα ντέρμπι και το είδαμε χωρίς φιλάθλους. Πρέπει να βρεθεί μια λύση, τα παιδιά αντί να είναι στο γήπεδο, βρίσκονται σε καφετέριες και κάνουν κακές συνήθειες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ