aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Κοντά με Ζούνιορ, ο Λαφράνς θέλει να φύγει, λέγανε για ΑΠΟΕΛ...»

Κέρκεζ: «Κοντά με Ζούνιορ, ο Λαφράνς θέλει να φύγει, λέγανε για ΑΠΟΕΛ…»

Καλεσμένος στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 95.0 ήταν ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την μετά από 30 χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα θέματα προγραμματισμού των «γαλαζοκιτρίνων» Ο Βόσνιος τεχνικός ρωτήθηκε για τις περιπτώσεις των Ντόσα Ζούνιορ και Κέβιν Λαφράνς, και δεν δίστασε να απαντήσει.

Για τον Ντόσα: «Είμαι πολύ περήφανος με τον Ντόσα. Ξέρω τι έχει περάσει ο Ντόσα για δυο χρόνια με τους τραυματισμούς, τι έγινε με το χαμένο πέναλτι με την Αγία Νάπα. Είναι αρχηγός με Α κεφαλαίο. Μιλήσαμε από πριν τον τελικό για να μείνει. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να μείνει στην ομάδα. Είμαστε κοντά στο να μείνει».

Για τον Βοζίνια: «Μιλήσαμε είναι και αυτός κοντά. Είναι το θέμα με το μπάτζετ. Έπαιξε καλά τα τελευταία παιχνίδια. Αν έρθει πρόταση και θέλει να φύγει οκ δεν έχει πρόβλημα».

Για τον Λαφράνς: «Ο Λαφράνς μιλήσαμε μαζί εδώ και καιρό και ήθελε να φύγει. Δεν ξέρω που θέλει να πάει. Λέγανε ο κόσμος για τον ΑΠΟΕΛ ότι θα πάει εκεί και τον είδατε όμως εχτές πως έπαιζε απέναντί τους, ήταν ένα θηρίο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ