aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Κάθε χρόνο προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος, το lockdown με άλλαξε»

Κέρκεζ: «Κάθε χρόνο προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος, το lockdown με άλλαξε»

Για την αλλαγή φιλοσοφίας στο παιχνίδι της ΑΕΛ, η οποία παρουσιάζεται πολύ πιο επιθετική στη φετινή σεζόν σε σχέση με πέρυσι, τον αγώνα με τη Δόξα που ακολουθεί, αλλά και τον εαυτό του μίλησε ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ο Βόσνιος προπονητής των γαλαζοκιτρίνων παραχώρησε δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της ΑΕΛ και αναφέρθηκε, επίσης, στη χαμηλή συγκομιδή βαθμών που έχει η ομάδα του σε αγώνες ντέρμπι.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι με την Ένωση, οι παίκτες ήταν σοβαροί και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ήμαστε σε καλή φόρμα», είπε αρχικά. «Η βαθμολογία, μάς δείχνει πως δεν έχουμε βαθμούς από ντέρμπι και αυτό πρέπει να αλλάξει. Πάντα μπορεί να αλλάξει η φιλοσοφία του προπονητή. Κάθησα πολύ στο lockdown και σκέφτηκα πολλά. Άλλαξα κάποια πράγματα και ήθελα να φέρω κάποιους παίκτες για να γίνουμε πιο επιθετικοί», πρόσθεσε ο προπονητής της ΑΕΛ.

«Όχι, δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τη βαθμολογική μας συγκομιδή μέχρι στιγμής. Σίγουρα μπορούσαμε για περισσότερους βαθμούς.  Κάθε προπονητής θέλει να έχει μεγάλο ρόστερ. Με το ρόστερ μας φέτος είμαι πολύ ευχαριστημένος»,  επισήμανε ο Βόσνιος. «Βάλαμε στόχο για τρία χρόνια. Να συνεχίσουμε βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος της σεζόν θα δούμε που φτάσαμε», σημείωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Αναφερόμενος στα αγωνιστική προβλήματα ενόψει του αγώνα με την ανεβασμένη Δόξα, τόνισε πως περιμένει τους Ανδρέα Αβραάμ και Δημήτρη Αβραάμ ότι θα δηλώσουν «παρών». «Για τον Έουλερ θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα», ξεκαθάρισε. «Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και σίγουρα είμαστε φαβορί με τη Δόξα, όμως δεν σημαίνει πως είναι εύκολο το παιχνίδι», ανέφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ