aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν... Και από τη Ρεάλ να χάσω δεν είμαι ΟΚ»

Κέρκεζ: «Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν… Και από τη Ρεάλ να χάσω δεν είμαι ΟΚ»

Φανερά ενοχλημένος από την παρουσία των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο με τον ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ, ενώ άφησε να νοηθεί πως είναι ικανοποιημένος από την εικόνα στην επανάληψη.

Αναλυτικά: «Δεν έχω πρόβλημα αν κάνουμε στη συνέχεια το παιχνίδι που κάναμε στο β’ ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορείς να έρχεσαι εδώ και να μην έχεις ευθύνη να παίξεις μπάλα. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και στο δεύτερο ήμασταν όπως ήθελα. Πρέπει να σκοράρεις. Μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Πρέπει κάποιοι παίκτες να καταλάβουν ορισμένα πράγματα, να δουλεύουν και να έχουν ευθύνη. Μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος».

«Δεν μπορείς να παίζεις 45 λεπτά εδώ και να θέλεις να κερδίσεις. Έχουμε δρόμο και πολλά παιχνίδια», συνέχισε ενώ μετά από ερώτηση τι είπε στους παίκτες του στην ανάπαυλα απάντησε: «Καλύτερα να μην πω τι είπα στο ημίχρονο. Τους είπα είναι καλοί παίκτες όλοι. Μπορεί η διακοπή να μας έκανε κακό… Είναι καλό ότι άλλαξε η εικόνα μας στο β’ ημίχρονο. Δεν είμαι ΟΚ επειδή χάσαμε. Και από την Ρεάλ να χάσω δεν είμαι ΟΚ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ