aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Κάποιοι δεν ξέρουν τι είναι ποδόσφαιρο. Η διαφορά ΑΕΛ και Απόλλωνα…»

Κέρκεζ: «Κάποιοι δεν ξέρουν τι είναι ποδόσφαιρο. Η διαφορά ΑΕΛ και Απόλλωνα…»

Βαρύ και άδικο χαρακτήρισε το σκορ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Ντούσαν Κέρκεζ. Ο Βόσνιος προπονητής εξήγησε τη μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων και έσπευσε να τονίσει πως ο στόχος της ΑΕΛ δεν μπορεί να αλλάξει παρά το γεγονός ότι κέρδισε αρκετά παιχνίδια στην αρχή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Το σκορ είναι μεγάλο κατά την άποψη μου. Δεν έπρεπε να ήταν 3-0. Έκανε ευκαιρίες ο Απόλλωνας αλλά κάναμε και εμείς. Χάσαμε. Η διαφορά είναι ότι τρία χρόνια ο Απόλλωνας κάνει καλή δουλειά, ο προπονητής είναι τρία χρόνια εκεί με τους παίκτες. Η διαφορά είναι ότι παίζουν Ευρώπη και συνέχεια δυνατά παιχνίδια.

Αυτή είναι η διαφορά, αλλά κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι είναι ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε στόχο επειδή κερδίσαμε 5, 6, 7, δεν ξέρω εγώ πόσα παιχνίδια. Αυτό είναι ένα μεγάλο μάθημα για εμάς. Είμαι πολύ περήφανος που δουλεύω με αυτούς τους παίκτες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ