Κέρκεζ: «Κάναμε τέσσερις μετεγγραφές. Δίνουμε τελικούς για λάθη άλλων»

kerkez

«Μέλι» για τον γενικό διευθυντή της ΑΕΛ, Θεόδωρο Αντωνίου έσταξε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ. Ο Βόσνιος προπονητής μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου για το ντέρμπι του Σαββάτου (25/1) με την ΑΕΚ στην «Αρένα» δήλωσε ευχαριστημένος με την επιστροφή του Θεόδωρου Αντωνίου και την παραμονή των Γκαζαριάν – Τόρες, απονέμοντας τα εύσημα στον πρόεδρο, Ανδρέα Σοφοκλέους.

Τόνισε ότι θα γίνουν 1-2 μετεγγραφές, ενώ χαρακτήρισε κομβικό, αλλά όχι καθοριστικό για τη μάχη της εξάδας τον αγώνα με τους Λαρνακείς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι η τελευταία προπόνηση σήμερα και θα ξεκαθαρίσει το πλάνο. Έχουμε έξι τελικούς και ξεκινάμε από αύριο. Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι πάντα δύσκολα. Το οποιαδήποτε θετικό αποτέλεσμα είναι καλό. Βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση, όχι λόγο των λαθών μας και όπως ξέρετε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά και να μην έχουμε άγχος για το αυριανό παιχνίδι. Για το αυριανό παιχνίδι έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά θα το παλέψουμε. Καλώ τους φιλάθλους μας να μας στηρίξουν σεβόμενοι την αποχή των οργανωμένων. Τους υπόλοιπους, όμως, τους θέλουμε κοντά μας και θα τα δώσουμε όλα για την νίκη».

Για την παραμονή των Γκαζαριάν και Τόρες: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον Θεόδωρο για την προσπάθεια να κρατήσουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Για τον Τόρες είναι γνωστό τι έγινε και του δώσαμε μια δεύτερη ευκαιρία. Απολογήθηκε σε όλους και τους υπολογίζουμε αν και θέλουν κάποιο χρόνο ακόμη για να είναι έτοιμοι».

Για την επιστροφή του Θεόδωρου Αντωνίου: «Δεν κρύψαμε ότι έχουμε προβλήματα. Η καλύτερη μας μετεγγραφή είναι ο Θεόδωρος, διότι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Όλοι προσπαθούμε για το καλό της ομάδας».

Στη συνέχεια έκανε παρέμβαση ο Θεοδώρος Αντωνίου: Ότι έγινε – έγινε. Με την συμβολή του προέδρου έγιναν κάποια πράγματα και είμαστε εδώ για να τα διορθώσουμε. Προχωρούμε στα παιχνίδια με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Τελειώνει εδώ αυτό και προχωράμε», είπε ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ και ακολούθησαν ερωτήσεις προς τον Ντούσαν Κέρκεζ.

Για τους έξι «τελικούς» και τον στόχο της εξάδας: «Τώρα εξαρτάται από εμάς. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική εμείς η ΑΕK και η Νέα Σαλαμίνα θα παλέψουμε. Μας αξίζει να είμαστε εκεί και θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε».

Για τις μετεγγραφές: «Μέχρι να ξέρουμε κάτι σίγουρο δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Θα φέρουμε 1-2 παίκτες».

Για τους Ιβάν Κάρλος και Μαρκόσκι: «Ευχαριστούμε τον Κάρλος και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο. Για τον Μαρκόσκι είναι μέλος της ομάδας. Ζήτησε να φύγει και θα δούμε τι θα γίνει».

Αν ενδιαφέρει ο Μάντεβατς: «Κάναμε τέσσερις μετεγγραφές. Τον Θεόδωρο Αντωνίου, τον Αντάμοβιτς, τον Γκαζαριάν και τον Τόρες. Αν παίξουν όπως ξέρουν θα είναι ότι καλύτερο για εμάς».

Για τον Φιντέλις: «Δεν μπορεί να επιστρέψει στην ΑΕΛ τώρα και θα δούμε τι θα κάνουμε».

Αν κερδίσει την ΑΕΚ η ΑΕΛ «κλειδώνει την εξάδα; «Δεν νομίζω ότι τελειώνει αύριο κάτι. Ευχαριστώ τους οργανωμένους μας που θα είναι μαζί μας με συνοδεία. Αν κερδίσουμε θα είναι εννοείται επιτυχία».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ