aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Καλό σχολείο για εμάς. Αλήθεια, δεν έχω παράπονο»

Κέρκεζ: «Καλό σχολείο για εμάς. Αλήθεια, δεν έχω παράπονο»

Στη δυστοκία της ΑΕΛ στάθηκε ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά την ήττα με 1-0 από την Ένωση στο «Τάσος Μάρκου». Ο Βόσνιος τεχνικός δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, καθώς όπως είπε έκαναν τα πάντα εκτός από το να σκοράρουν.

«Συγχαρητήρια στην Ένωση για τους τρεις βαθμούς. Όπως έλεγα είναι δύσκολη έδρα, αλλά δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Έκαναν όσα ζήτησα. Χάσαμε πέναλτι, χάσαμε ευκαιρίες. Είναι δύσκολο να βρεις ευκαιρίες όταν μια ομάδα παίζει 90 λεπτά πίσω από το κέντρο, αλλά εμείς είχαμε ευκαιρίες και μας έλειπε το γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όταν δεν σκοράρεις πάντα μπορεί να χάσεις. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Αλήθεια δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, συνεχίζουμε. Αυτό είναι ένα καλό σχολείο για εμάς», είπε αρχικά και ακολούθως αναφέρθηκε στη δυστοκία που είχε η ΑΕΛ.

«Μπορεί να είναι και η τύχη, δεν ξέρω, μπορεί και το καθαρό μυαλό. Το σημαντικό είναι ότι είχαμε ευκαιρίες. Η συνέχεια είναι η ίδια, δεν αλλάζει κάτι. Έχουμε πολλά παιχνίδια. Και να κερδίζαμε δεν θα άλλαζε κάτι. Ψηλά το κεφάλι, σκληρή δουλειά και θα έρθουν οι νίκες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ