aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Ίσως φέρουμε 4 παίκτες, θα φύγει από τον ΑΠΟΕΛ ο Τάαμαρι»

Κέρκεζ: «Ίσως φέρουμε 4 παίκτες, θα φύγει από τον ΑΠΟΕΛ ο Τάαμαρι»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την πορεία της ΑΕΛ δήλωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» στη Cytavision και παραδέχθηκε ότι ούτε ο ίδιος περίμενε η ομάδα του να ήταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Αναφέρθηκε στην απουσία του κόσμου, στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ δήλωσε βέβαιος ότι ο ΑΠΟΕΛ θα είναι στους διεκδικητές του τίτλου μέχρι τέλους, βγάζοντας το… καπέλο στον Αλ-Τάαμαρι.

Για την πορεία της ΑΕΛ: «Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα σίγουρα να είμαστε πρώτοι. Περίμενα ότι θα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ποιότητα και των χαρακτήρα των παικτών που έχουμε. Δεν ξέρω πού μπορεί να φτάσει η φετινή ΑΕΛ. Ο στόχος που βάλαμε το καλοκαίρι είναι ρεαλιστικός, τώρα αν μπορούμε για κάτι παραπάνω. Εγώ πάντα δεν βλέπω προϋπολογισμούς των ομάδων, αλλά παίζει ρόλο. Η ΑΕΛ έχει πάντα δύναμη τον κόσμο. Τώρα δεν έχουμε κόσμο. Νομίζω για να κάνουμε κάτι παραπάνω θέλουμε και τον κόσμο δίπλα μας. Μπορεί τον Ιανουάριο να φέρουμε τέσσερις καλούς παίκτες. Εγώ θέλω να μείνουμε στον στόχο μας. Είναι Νοέμβριος ακόμη, μέχρι τον Μάρτη, Απρίλη έχουμε πολλά παιχνίδια».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ σίγουρα θα είναι στη μάχη του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος. ‘Εχει καλούς παίκτες. Είναι δύσκολο για κάποιους παίκτες που έπαιζαν Ευρώπη και τώρα δεν παίζουν, ίσως να επηρεάζει την ψυχολογία τους. Αλλά έχει προβλήματα σίγουρα. Μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ να περιμένει μόνο από τον Αλ-Ταάμαρι να κάνει κάτι στο παιχνίδι… είναι δύσκολο. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής σίγουρα και δεν θα μείνει στην Κύπρο, ίσως μόνο για ένα χρόνο. Ξέρω τι είναι ο ΑΠΟΕΛ, έπαιξα πολλές φορές αντίπαλος και όταν πηγαίναμε στο ΓΣΠ ξέραμε ότι θα επιστρέψουμε στη Λεμεσό με το 2-0 σίγουρα. Τώρα είναι διαφορετικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ