Κέρκεζ: Η στήριξη της τελευταίας στιγμής και το… πάμε στο ΓΣΠ για τη νίκη 

Στο πλαίσιο του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (14/09, 18:30), ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ παραχώρησε δηλώσεις στην δημοσιογραφική διάσκεψη της ομάδας. Αρχικά αποκάλυψε ότι ο Γκαζαριάν θα είναι εκτός αποστολής λόγω τροφικής δηλητηρίασης, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στον πρόεδρο και την στήριξη που παρείχε στην ομάδα του.

Αρχικά ανέφερε: «Θα ήθελα να σας καλωσορίσω και εγώ στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ. Βρισκόμαστε τώρα στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχουμε τώρα το παιχνίδι με ΑΠΟΕΛ. Με κάθε διακοπή για εθνική ομάδα έχουμε την ευκαιρία να επανέλθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που είναι τραυματίες, αλλά επίσης υπάρχει και ανησυχία αν επιστρέψουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές καλά στην υγεία τους και έτοιμοι να αγωνιστούν».

Για τους διεθνείς: «Όλοι επέστρεψαν καλά και υγιείς, υπάρχει μόνο ένα θέμα με τον Γκαζαριάν. Είναι ακόμα στην Αρμενία, έχει ένα πρόβλημα, πιθανόν τροφική δηλητηρίαση. Το ιατρικό μας επιτελείο έχει μιλήσει με τους γιατρούς στην Αρμενία. Όπως είναι τα πράγματα, δεν θα είναι στην διάθεσή μας ενόψει ΑΠΟΕΛ. Αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Για το τι συμβαίνει στην ΑΕΛ: «Τώρα θέλω να πω μερικά πράγματα που συμβαίνουν. Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω το Πρόεδρο που έχει φέρει 3 νέους ποδοσφαιριστές. Είναι η αίσθηση ότι βρίσκεται και σε εμένα δίπλα αλλά και στην ομάδα και αυτό μας δίνει θετική ενέργεια και σε εμένα αλλά και στο επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Ότι έγινε στο παρελθόν έγινε, μπορούμε να λέμε αν έρχονταν πιο νωρίς οι παίκτες θα ήταν καλά αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο. Είναι πολύ σημαντικό το ότι υπάρχουν πλέον επιλογές σε κάθε θέση και αυτό είναι πιο εύκολο για να δουλέψω».

Για το ματς με το ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι μπροστά μας. Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για την Ευρώπη. Δύσκολο παιγνίδι όμως η φιλοσοφία μας είναι να πάμε για την νίκη. Πιστεύω στους παίκτες μας και στις δυνατότητες μας».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Αντρέας Αβραάμ:  «Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για την Ευρώπη. Δουλέψαμε πολύ καλύτερα αυτές τις δυο εβδομάδες. Ξέρουμε τι μας περιμένει και πάμε στην Λευκωσία για να πάρουμε την νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας».

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ