aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Η διακοπή δεν βοήθησε την ομάδα μου»

Κέρκεζ: «Η διακοπή δεν βοήθησε την ομάδα μου»

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, μετά την λευκή ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Βόσνιος τεχνικός αναφέρθηκε και στην διακοπή τονίζοντας πως δεν βοήθησε την ομάδα της Λεμεσού.

Αναλυτικά: «Στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός. Η διακοπή δεν βοήθησε, χάσαμε τον ρυθμό μας. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, με νέους παίκτες που είμαι περήφανος γι’ αυτός. Σε τέτοια παιχνίδια, είναι αλήθεια πως θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και να σκοράρουμε. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός, σε όλα τα παιχνίδια πιστεύω πως ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο της. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να έχουμε υπομονή ώστε να μην χάνουμε την συγκέντρωση μας. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου και ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη του μέχρι το τελευταίο λεπτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ